09.03. 2013

Outfit - Budapest

festy-magenta.jpg


festy-magenta2.jpgfesty-magenta3.jpgfesty-magenta5.jpgmichael-kors-watch.jpgfesty.jpg

Eva Farkas Photography

Outfit:
Top: Magenta
High waisted shorts: Primark
Watch: Michael Kors
Bag: Urban Outfitters
Rings: H&M
Shoes: Mango
Sunglasses: Stradivarius

Az új platform sok mindenben új életet fog hozni a Festy in style-nak. Rátaláltam végre a várva várt fotósra Farkas Évára, akinek a képei elvarázsoltak, amikor megpillantottam őket a Karman Orsi ékszerbemutatóján. Évit már régóta ismertem: először fotósként, utána Londonban találkoztunk a Fashion Week-en, ahol ő plus size model-ként szerepelt a kifutón. Felszabadultan éreztem magamat a fotózáson, mert nagyon közeláll hozzám ez a laza 80-as évek életérzés... Már izgatottan várom a folytatást, mert mindig szuper dolgok sülnek ki abból, amikor két kreatív ember találkozik... :)

Itt tudjátok megnézni Évi eddigi munkáit:
https://www.facebook.com/evafarkasphotography?fref=ts

The new platform will bring new life to Festy in style in plenty of things. I have finally found a photographer, Eva Farkas whose pictures amazed me when I saw them at Orsi Karman's jewellery display. I have known Evi for a long time, at first as a photographer and then we met in London Fashion Week where she appeared on the runway as a plus size model. I felt relaxed during the shooting as the loose life atmosphere of the 80's is really close to me...

I can't wait for continuing it because always fantastic things can evolve when two creative personalities encounter...
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://festyinstyle.blog.hu/api/trackback/id/tr405492835

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása