10.21. 2013

Parfum test: Dolce & Gabbana Intense

DG INTENSE_EDP 50ML_V6_jpg_dl.jpg

Fem_SP_media_Intense_jpg_dl.jpg

 

Ma hozott a postás egy nagy meglepetést a legújabb Dolce&Gabbana parfümöt, amit azért kaptam, hogy teszteljem ezt a szexi illatot. :) Az hiszem, hogy mától illatfelhőben fogok közlekedni az utcán... :) 

Ha valaki parfüm függő, akkor itt olvashat róla egy bővebb leírást:

 

Először jött a Pour Femme: a klasszikus illat, mely megtestesíti a Dolce & Gabbana DNA szívében rejlő harmóniát és kontrasztot. A tradicionális és a kortárs, a spirituális és az érzéki: egy olyan világ, mely mindezt egyesíti és megalkotja a tökéletes Dolce & Gabbana szintézist.

Most, Domenico Dolce és Stefano Gabbana ötvözte ezeket az értékeket és a leghatásosabb formába hozták őket, megalkotva a Dolce&Gabbana Intense illatot. A múlt parfümjeinek mélysége és gazdagsága ihlette, aminek eredményeként az illat erejének ünneplésére létrejött az Intense.

„Mélyen, a Dolce & Gabbana nő lelkében ott rejlik a potenciális energia: a kéjes erő és a szenvedély. A pillanat, amikor ezek az erők lángra lobbannak: az Intense pillanatai.” Dominico Dolce & Stefano Gabbana.

Az illat

Az Intense a kifinomult és erősen addiktív kontrasztok végtermékeként született. A keleties virágok potenciálja lángra lobbantja az érzékeket, miközben a fehér virágok arcátlanul provokatív jegyei feleleveníti a rég elfelejtett emlékeket és szenvedélyességre ösztönöz.

Először a narancsvirágolaj és zöld mandarin kezdeti gyengéd érintését érezhetjük, amit két fehér virág, a narancsvirág és a tubarózsa gazdagsága és kontrasztja követ. A narancsvirág mindent beborító krémes jegyei tökéletes összhangot alkotnak a tubarózsa mély illatával. Ez adja meg az intenzív női illat karakterét, ami minden férfi tekintetet maga után vonz.

Ezt a kettőséget váltják fel végül a gyantás szantálfa és az érzéki muskátlis jegyek Guimauve enyhén krémes illatával kiegészülve, ami megadja az illat erőteljes érzékiségét. 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://festyinstyle.blog.hu/api/trackback/id/tr225591193

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása