01.25. 2014

Legyél te a Süel modellje!

evi4s.jpgsüel111.jpg


A Süel szokásunkhoz híven tavaszi katalógusába a facebook rajongói közül is szeretne néhány modellt választnai, pontosabban hármat, még pontosabban három inspiráló NŐT!Fontos számukra a véleményetek.

Emiatt idén márciusban, az eddigiektől picit eltérően olyan lányokat, nőket szeretnének lencsevégre kapni, akik nemcsak a Süelt hanem környezetüket is inspirálják, pozitívak, energiát, ötleteket és lendületet adnak, illetve természetesen Süel rajongók.

Mindegy milyen területen dolgozol, mindegy hány éves vagy és most a kilók sem számítanak. A lényeg annyi, hogy legyél aktív, foglalkozz sok mindennel vagy akár fejleszd magad folyamatosan, pörögj sokat, vagy sportolj hajnalig, legyél pozitív, legyél jó példa, kövessenek mások azaz inspiráld a környezeted!


Jelentkezés feltételei:



Ha belevaló NŐ vagy és elmúltál 22 éves , akkor küldj egy profil - és egy egész alakos képet magadról, illetve
egy rövid, fél oldalas bemutatkozást az info@suel.hu-ra, amiben leírod miért is vagy te inspiráló a környezeted számára!
A tárgymezőbe írd be, hogy "Süel az inspiráló nőkért"!
Emellett természetesen like-olnod kell a Süel facebook oldalát, hiszen az ő katalógusunkban fogsz szerepelni, amennyiben te leszel a kiválasztott.



Határidő:

A képeknek és a bemutatkozó anyagnak 2014. 02. 28. éjfélig kell megérkeznie a megadott e-mail címre. Késve érkezett pályázatot sajnos nem áll módjukban elfogadni.

A zsűri:

A pályázat témájának megfelelően olyan nőket kértek fel a zsűribe, akik maguk is sok területen megállják a helyüket mégis igazi nők maradtak:


Horváth Éva: műsorvezető, közgazdász, igazi sport rajongó
Bohár Mónika: Marionnaud Parfümériák marketing manager, közgazdász
Jakab Adrienn: Amasole jógaközpont megálmodója, közgazdász
Festy InStyle : térképész, divatblogger
Csillag Zsuzsi: Süel tervezője, közgazdász, jóga fan


Kis csapat saját szubjektív véleménye alapján választja ki a 10 döntőst, akik közül a zsűrítagok megjelölik a saját favoritjaikat (3db). A legtöbb szavazatot kapó 3 jelentkező kerül bele a Süel tavaszi katalógusába. Fellebbezésnek helye nincs:).



Nyeremények:

A 3 nyertest a Marionnaud Parfüméria profi csapata varázsolja tökéletessé a fotózásra.


Emellett a 3 hölgy Süel és Marionnaud ajándékcsomaggal, illetve az Amasole jógaközpont felajánlásával, egy havi korlátlan jógabérlettel lesz gazdagabb, hogy a kötött ruhákban még fittebb lehessen.
Készül róla 3 outfit fotó természetesen Süelben, ahol fotókért Láng Péter, a stylingért a Süel csapat és Festy lesz a felelős.
A képek a Süel facebook oldalán és a Süel tavaszi katalógusában fognak megjelenni.
Az átalakulásról videó is készül, amit Magyarország egyik legismertebb divatbloggerének a csatornáján és a Süel youtube oldalán nézhettek meg.

Fotózás várható időpontja március 15-20.

Ha kérdésetek van írjatok az info@suel.hu -ra!

Hajrá lányok!

Facebook esemény: https://www.facebook.com/events/205319179664884/

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://festyinstyle.blog.hu/api/trackback/id/tr745781208

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása