10.11. 2020

ELLENTÉTEK, ERŐ, TERMÉSZET

isseymiyake6.jpg

Issey Miyake Fusion D’Issey


Férfi parfümökkel kapcsolatban eléggé válogatós vagyok, és nagyon ritkán találkozom olyannal, ami tetszene. Pár hete pillantottam meg az egyik sajtótájékoztatón az Issey Miyake legújabb illatát, ami szerelem lett az első látásra. Szofisztikált fás illatnak tűni első benyomásra, de még is megbújik benne egy kiszámíthatatlan izgalom...




Egy illat mely a természet szívében született.

Az új Issey Miyake Fusion D’Issey arraösztönöz, hogy felfedezzük az érintetlen természet erejét és sokszínűségét. Az élénk citrom robbanásszerű frissessége kiegészül a vulkáni erdők intenzitásával.

Egy élénk aromás szellő fokozza a borostyán aromáit. Alapjegyeiben a vulkáni erdők illatai elevenednek meg a pacsuli mély tónusaival. A természet ihlette és az emberi kéz által formált alkotás.


born from fusion


1.jpgisseymiyake4.jpgisseymiyake3.jpgisseymiyake5.jpgisseymiyake2.jpg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://festyinstyle.blog.hu/api/trackback/id/tr616235228

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása