02.28. 2014

Beauty - Bio teeth whitening

smiling2.jpg

smiling5.jpgsmiling6.jpgsmiling3.jpgsmiling7.jpgsmiling8.jpg

 

Azt hiszem a fogfehérítés is függőséget okoz, ha egyszer kipróbáltuk, és utána nem voltak érzékenyek a fogaink, akkor biztosan nem tudunk vele leállni. Először fogorvosnál fehérítettem a fogaimat, ha jól emlékszem két évvel ezelőtt. Egyszerűen nem tudtam betelni az eredménnyel olyan szépek lettek. Szerencsére nem fogyasztok sok olyan dolgot, ami beszínezné őket, így elég sokáig kitartott a hatása. Mostanában többször eszembe jutott, hogy újra szeretnék hófehér fogakat! Már sokat hallottam a kozmetikai fogfehérítésről, hogy sokkal jobban kíméletesebb, mint a hagyományos eljárás.

Úgy döntöttem, hogy kipróbálom a Smiling Planetnél. A szalonban kétféle módszer közül lehet választani: a normálnál a fő hatóanyag a sodium perborát monohidrát, a bionál pedig a sodium bikarbonát. Ennél az eljárásnál nincs szükség inyvédő anyagra, mert kíméletesen fejti ki hatását a gél, amit a sínbe nyomnak. Háromszor 20 percet kellett töltenem egy kényelmes tojás alakú fotelben és led lámpával világították meg a fogaimat, hogy aktiválódjanak a hatóanyagok. A hagyományos fogfehérítésnél drasztikusabb eredményt tapasztaltam, viszont a fogaim érzékenyek voltak 2 napig. Ezután az eljárás után abszolút nem éreztem kellemetlenséget. 


Összességében a kozmetikai fogfehérítést mindenkinek tudom ajánlani, mert kíméletes, gyors és modern! :)


Részletesebb információt ezen az oldalon találtok:
http://www.biofogfeherites.hu
Puszi, Festy



I think you can also get addicted to teeth whitening, if you try it once and your teeth weren't sensitive to it, you will do it over and over again for sure. At first, I had my teeth whitened at a dentist, if I remember well, two years ago. I couldn't believe how nice they were. Fortunately, I don't consume a lot of harmful things which would make them ugly so the effect was long-lasting. Now, I would like to have white teeth again! I have heard about cosmetic teeth-whitening a lot, that it is more comfortable than the conventional procedure. 
I decided to try it at Smiling Planet. You can choose from two methods in the salon: the normal with sodium perborat monohydrate and the organic with sodium bicarbonate. In the second case, you don't need any gum protective material because the gel is not harsh. I had to spend three times 20 minutes in a comfy egg-shaped chair and my teeth were lit with led lights to activate the materials. I experienced a more drastic result in case of the usual teeth whitening but then my teeth were sensitive for two days. I didn't feel anything uncomfortable after this treatment.  
All in all, I can definitely recommend cosmetic teeth-whitening to everybody because it is easy, fast and modern! :)
You can find more detailed information on this site:

X x 
Festy
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://festyinstyle.blog.hu/api/trackback/id/tr285837225

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása