03.23. 2014

The bomber jacket will be one of the new spring fashion

cruciani-f2-s.jpg?

festy2-s_2.jpgcruciani-f1-s.jpgfesty-s_1.jpgcruciani-f4-s.jpgfesty3-s_1.jpgfesty7-s_1.jpgfesty4-s_1.jpgfesty5-s_1.jpgfesty6-s_1.jpgbomber1.jpgbomber2.jpgPhoto by Gregus Maté

Outfit:
Bomber Jacket: Magenta
Top: F&F
Skirt: F&F
Bracelet: Cruciani, Pandora
Sunglasses: Guess
Bag: F&F
Heels: Stradivarius

 


A bomber dzsekik hallatán gondolom nektek se  egy nőies tavaszi kabát ugrik be elsőre.  Én biztos, hogy egy sötét színű férfi dzsekire gondolnék és tuti, hogy nem hordanám. Viszont külföldön az utcai divatban már elterjedtek a vidám színes bomber dzsekik és mára már a fashionistak egyik alapdarabja lett. Összeválogattam pár inspirációt a netről, hogy lássátok hogyan lehet kombinálni őket különböző outfitekben.

Mára összeállítottam egy csinos pasztell színű szettet, amihez a Magentában találtam egy halvány rózsaszín gyönyörű bomber dzsekit. Szerelem volt az első látásra! Igazából alig vártam már, hogy kisüssön a nap és végre hordhassam a színes ruháimat… :)
Puszi, Festy


If you think of a bomber jacket, it isn't the most womanly piece of clothing. If I hear it, I think of a dark jacket for men and I would never wear it. Despite this, funny and colourful bomber jackets have spread in street fashion abroad and they have become the basic pieces of every fashionista. I have collected some inspirations from the Internet so that you can see how to combine them in different outfits. 

I have put together a pretty pastel set for today, I found a beautiful pale pink bomber jacket at Magenta. It was love at first sight. In fact, I couldn't wait for the sun to shine and put on my colourful clothes... :)

X x 
Festy
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://festyinstyle.blog.hu/api/trackback/id/tr875875684

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása