04.28. 2014

Nokia camion

nokia5.jpg


nokia6.jpgnokia7.jpgnokia8.jpgnokia3.jpgnokia1.jpgnokia4.jpgnokia9.jpg

Európai körútjának következő állomásaként Magyarországra érkezett a Nokia kamionja az új Nokia Lumia okostelefonokkal. Pénteken egy zártkörű sajtótájékoztatón megismerkedhettünk ezzel a szuper modern környezettel és a készülékekkel. Teljesen olyan élmény volt, mintha egy jövőbeli filmbe csöppentem volna. Fantasztikus, hogy milyen gyorsan fejlődnek a telefonok. Az új Nokia szoftvere nekem kicsit hasonlít a mesterséges intelligenciához. Beszélget a tulajdonosával teljesen emberi hangon. Feladatokat hajt végre az utasítójától. Ha kell akkor énekel is nekünk… :)
Nem sokára egy izgalmas projektben vehetek részt pár bloggerrel, amit már izgatottan várok. Nagy megtiszteltetés, hogy olyan blogok mellé választottak be a csapatba, mint a Manzárd Café. :)
Hamarosan jelentkezem a részletekkel! 
Puszi, Festy


Nokia's truck arrived in Hungary with its new Nokia Lumia smart phones as part of its Europe tour. 
We could get to know this state-of-the-art environment and technology on Friday on a private press conference. It was like in a futuristic movie. It is fantastic how fast mobile phones are developing. The new Nokia software really resembles artificial intelligence. It talks to its owner in a human voice. It executes tasks received from its owner. It even sings to us if we want... :)
Soon, I will be able to take part in an exciting project with a few other bloggers, I am really looking forward to it. It is a great honour that I was selected into a team besides blogs like Manzárd Café. :)
I'll return with the details soon. 
X x
Festy
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://festyinstyle.blog.hu/api/trackback/id/tr706097049

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása