04.30. 2014

Cooperation with Marianna Boutique

festy5s.jpg



festy6s.jpgfesty3s.jpgfesty2s.jpgfesty1s.jpgfesty7s.jpgfs.jpg
Outfit: Marianna Boutique
Photo: Varga Zoltán
Makeup: Zuii - Mártai Marianna
Hair: Erily


A Mariann Boutique-kal belekezdtünk egy közös projektbe, aminek keretén belül nőies szetteket fogunk bemutatni nektek. Hogyan lehet kombinálni különböző színeket és kiegészítőket.

Korán reggel kezdem a fodrásznál, ahol készítettek nekem egy romantikus hullámos hajat. Utána kaptam egy szép füstös sminket. Már csak a ruhák hiányoztak a fotózáshoz! :) A boltban összeállítottam 9-10 outfitet, amiket sikerült befotóznunk egy délután alatt, amire nagyon büszke vagyok, mert általában 3-4-et sikerül egy nap alatt. Szükség is volt rá, hogy egy egész stáb segítse a munkát, és mindenki fegyelmezetten végezte a feladatát. Jó érzés volt profi körülmények között dolgozni és egy napra úgy érezni magamat, mint egy igazi modell… :) Jó kis csapat jött össze, így hamar elröppent az idő... A végére az eső is megjött, de szerencsére mindent sikerült lefotóznunk, amit beterveztünk.


Az első szettnek vidám tavaszi ruhadarabokat választottam. Mostanában nagyon rákattantam a csíkos pulóverekre és a sárga színű dolgokra, így született ez a kombináció. Hamarosan jön a folytatása az outfit sorozatnak! :)


Köszönöm mindenkinek a segítséget és közreműködést!


Puszi, Festy

We started a project together with Mariann Boutique, we are going to show you womanly outfits and how you can combine the different colours and accessories. 
I started the day at the hairdresser where they do a romantic, wavy hair for me. Then I got a nice smoky make-up. Only the clothes were missing from the photo shooting! :) I put together 9 or 10 outfits in the shop which we managed to take photos of during one single afternoon. I am really proud of if because usually only 3 or 4 sets fit in a day. We really needed the help of a whole crew and that everybody does the work properly. It was good to work under professional circumstances and feel like a real model for a day... :) It was a good team, so the time passed quickly... It also started to rain at the end but fortunately we managed to shoot everything we had planned. 
I selected cheerful, spring pieces for the first set. I really love striped pullovers nowadays and yellow things, that is how this combination was born. The outfit series will be continued soon! :)
X x 
Festy

 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://festyinstyle.blog.hu/api/trackback/id/tr476100263

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása