05.08. 2014

Louis Vuitton summer collection 2014

Louis Vuitton Tote Damier Azur.jpg



Louis Vuitton canvas3.jpg
Louis Vuitton Tote canvas.jpgLouis Vuitton Neverfull Epi.jpgLouis Vuitton Louise Epi 2.jpg

2014-ES NYÁRI KOLLEKCIÓ

A 2014-es nyár a Louis Vuittonnál a tökéletes pasztell- és fagylaltárnyalatok fesztiválja, amely felidézi Slim Aaron ’60-as és ’70-es évekbeli nemzetközi jet set világának csábító képeit. Csendes és hűvösen kifinomult ez a kollekció, melynek darabjai a strandon nappali fényben ragyognak, az éjszaka közeledtével pedig a medenceparti koktélok mellett.

Egy tengerparti délutánhoz tökéletesen passzol a szezon alapdarabja, a nagyméretű tote bag, természetes len és pamutvászonból, pasztell bőrszegéllyel, vagy épp Damier Azur vászonból. Mindkét változatot Articles de Voyage felirat, a természetes vászontáska bélését trópusi virágminta díszíti.

Kis vagy nagy méretben, korall vagy halványsárga színekben, vagy épp a kettő ötvözetében, ez a minta jelenik meg a vászon pareón is, a selyemsálon, a strandtörölközőn és természetesen az elbűvölő zipzáras elejű fürdőruhán és a levehető pántos bikinin is, melyek a Louis Vuitton kifinomult stílusában kísérnek el a napsütésben.

A koktélozás közeledtével a lányok előbújnak a tengerparti teraszok alól, és a ropogós pamut sortokat valami elegánsabbra cserélik - egy virágmintás ruha, vagy egy égkék baby-doll stílusú darab tökéletes választás. A kényelmes sarut egy pár telitalpú szandál váltja fel, de a lazán sikkes farmer az Articles de Voyage motívummal, a szett része marad.

Este a Louis Vuitton klasszikus Epi bőr darabjai következnek, a naplemente árnyalataiban: orgonalila, sárga, rózsaszín és korall. Ezek a színek köszönnek vissza a ruhákon, és a letisztult vonalvezetésű Louise táskán, melynek LV monogramos csatja az Epi bőrrel megegyező színű. A vállon átvetve a Louise elegáns és játékos. A vállpántot levéve sikkes borítéktáskává változik. A hozzá passzoló korall vagy sárga borjúbőr, pántos lapos vagy telitalpú szandállal és az ikonikus Epi bőr Neverfull táskával tökéletesen életre kelti a 2014-es nyári kollekció könnyed, szellős eleganciáját.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://festyinstyle.blog.hu/api/trackback/id/tr586134556

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása