05.11. 2014

Beauty - Test of Fytofontana Stem Cells

3bs.jpg

 



5bs.jpg
1s_1.jpg2s_1.jpg6s.jpg

Két hete tesztelem ezeket a felsőkategoriás arcfiatalitó géleket. A Fytofontana Stem Cells őssejtes svájci termékcsalád a tudomány csúcsát képviseli a kozmetikai termékek palettáján. 


Nagyon tetszik, hogy könnyed állaga nem zsírosítja be az arcbőrömet. Pillanatok alatt felszívódik és egy friss üde érzet marad utána. Este és reggel teszem fel a szérumokat, így a hatóanyagok ki tudják fejteni a hatásukat és nem lesz nyúzott az arcom a nap végére. Már tizen éves korom óta használok szemránc krémet, mert genetikailag hajlamos vagyok a szemkörnyéki szarkalábakra. Nagyon tetszik, hogy az Eyedark gél kisimítja , rugalmassá teszi a szemem alatti részt és enyhíti a sötét karikákat. :)


Bőrünk önregenerálódó képessége az idő múlásával jelentősen csökken. Ebben központi szerepet játszanak azok a felnőtt őssejtek, amelyeknek aktivitása romlik az élet során. A bőr fiatalos és ragyogó marad, amíg az őssejtek aktívak. Ha képesek vagyunk megvédeni és ezen sejteket újból aktiválni, akkor azok hosszú ideig megújítják a bőrt, mely által sokáig fiatalos maradhat.

A kollagén és az elasztin olyan anyagok, melyek a bőr tömörségéért és rugalmasságáért felelősek. A 
TrioStem3 Complex és az új generációs peptidekgonoskodnak pótlásukról, ezáltal támogatják a ráncok feltöltését.

A csomagolásról se feledkeznék meg, mert számomra nagyon fontos a design is, mert a körülöttünk lévő termékek akaratlanul a lakásunk részévé válnak és nem árt, ha szép esztétikus a külsejük… Örülök, hogy erre már egyre több cég figyel!


Puszi, Festy
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://festyinstyle.blog.hu/api/trackback/id/tr636148261

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása