05.23. 2014

The classic lace dress

festy5s_4.jpg

festy1s_6.jpgfesty3s_5.jpgfesty4s_2.jpgfesty2s_4.jpg
Outfit: Marianna Boutique
Photo: Varga Zoltán
Makeup: Zuii - Mártai Marianna
Hair: Erily



Azt hiszem vagyunk páran úgy vele, hogy egy fehér csipkeruha ott lapul a szekrényünkben, és ha romantikus kedvünk van, akkor elő is vesszük. Akiknek mégsincs, szívből ajánlanám, nekem az egyik nagy kedvencem. Sokféleképpen lehet viselni, nyáron nyugodtan hordhatjuk hétköznapokon is, ha szandállal vagy topánkával kombináljuk. Ugyanakkor eseményeken is be tudjuk vetni, ha egy magassarkút és egy blézert választunk hozzá.

Az aranyszínű kiegészítők nagyon jól passzolnak a ruhához. Arra viszont érdemes figyelni, hogy olyan ékszert válasszunk, ami nem húzza ki a szép ruhánk szálát. Ha estére lehűl egy kicsit a levegő, akkor simán felkaphatunk rá egy natúr színű bőrdzsekit vagy női zakót. 

Nektek is van a szekrényetekben egy szép csipkeruha?

Puszi, Festy

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://festyinstyle.blog.hu/api/trackback/id/tr106199240

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Momina 2014.05.26. 06:57:31

Van bizony! Csipkeruhából van egy pár színű és fazonú. A fehér éppa legfrissebb beszerzés, épp most keresgélek hozzá egyforma színű öveket és kitűzőket, a lila övhöz lilát, a piroshoz pirosat stb.

Róka Robi 2014.05.27. 13:43:25

Uhh, de szép ez a nő.
süti beállítások módosítása