01.31. 2015

Let's wear bravely leather-stuff

festy3s_7.jpg



festy2s_7.jpgfesty4_1.jpgfesty1s_5.jpgPhoto by Bodnár Zsófia

Outfit
Coat: Zara
Leggings: Magenta
Boots: Mango
Bag: Cango & Rinaldi
Bracelet: Cango & Rinaldi


Sokan vagyunk, akik szeretjük a bőr hatású ruhákat. és szerencsére most már sok helyen lelhetünk jobbnál jobb cuccokra belőlük.

A bőr leggings közülük az egyik legpraktikusabb viselet, mert sok mindennel kombinálható és ad egy plusz szexepilt az outfitünknek. Arra viszont mindenképpen figyeljetek, hogy kicsit vastagítja a combjainkat a fényes hatás miatt, ezért csak azoknak ajánlom, akiknek ez nem okoz gondot. 

A különféle bőr betétek a kabátoknál is egyre jobban elterjednek, ami jó dolog, mert izgalmasabbá teszik az öltözködésünket. Egy biztos, ha egyre többet hordunk bőr dolgokat, akkor elég hamar azon kapjuk magunkat, hogy függők lettünk!

Remélem, hogy sikerült kedvet kapnotok a bőr hatású ruhákhoz!

Puszi, Festy



Many women love leather- looking clothes – like I do – and luckily we are able to buy them in so many stores!

One of the most practical grab is the leather leggings, because we can combinate with many other clothes and it gives a plus sex appeal to our outfit. But honestly, because of the shining effect, it makes our thights a little bit thicky, so I only recommend it for those, who don’t have problems about it.

On the coats and jackets, various leather applications became very popular – it’s make our outfits more exciting, so I really like it. What is sure, that if you start to wear many leather stuff, you’ll be easily addicted to it!

I hope you’ll try out this trend as well!

Festy

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://festyinstyle.blog.hu/api/trackback/id/tr97127575

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása