06.12. 2015

Designer Outlet Parndorf girls shopping day

img_1920.jpg



parndorf_shopping_2.JPGparndorf_shopping_24.JPGparndorf_shopping_28.JPGparndorf_shopping_3.JPGparndorf_shopping_11.JPGparndorf_shopping_4.JPGparndorf_shopping_5.JPGparndorf_shopping_19.JPGparndorf_shopping_22.JPGimg_2503.jpgimg_2521.jpgPhoto by Szín Róbert


Sziasztok!

Szeretem azokat a nyereményjátékokat, amikkel szuper élményeket és ajándékokat nyerhettek, mert ezzel is egy kicsit tudom viszonozni, hogy ennyi éven át minden nap követitek a blogomat, és olvassátok a bejegyzéseimet. Egy ilyen játék volt, az is amit a Designer Outlet Parndorf-fal pár hete hirdettünk meg és a Pinteresten kellett összeraknotok különböző témákban szetteket. Örülök, hogy Anna nyerte meg ezt a csajos shoppingolós napot, mert nagyon szereti és követi a divatot. Azt hiszem igazán jó helyre került ez a nyeremény. :)
Térjünk is rá a lényegre! Élményekkel teli eseménydús nap töltöttünk Parndorfban, először ruhákat válogattunk össze a különböző boltokból a black and white témában. Utána a L'Oréal Outletben Anna kapott egy gyönyörűséges sminket, hogy minden tökéletes legyen az outfit fotózáshoz. Természetesen nem távozhatott üres kézzel, így egy szuper L'Oréal ajándékcsomagot is kapott. 
 
Végül Robi profi street style képeket készített Anna fekete-fehér szettjéről. Majd egy kis kötetlen shoppingolással zárult ez a pörgős nap, ahol mindenki le tudta vásárolni az utalványát, amit a Designer outlet Parndorf ajánlott fel. :)
Puszi, Festy
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://festyinstyle.blog.hu/api/trackback/id/tr447530136

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása