08.04. 2015

Beauty - Easy teeth whitening at Home with Bright White

4.jpg



5.jpg6.jpg3.jpg


Előtte

2.jpg

Utána

1.jpg


Sziasztok!

Azt hiszem mondhatom azt, hogy fogfehérítés függő vagyok! :) Ha hallok egy új módszerről vagy technikáról, akkor azt mindig ki kell próbálnom, mert nagyon szeretem, ha szép fehérek a fogaim.

Most egy otthoni eljárást próbáltam ki, aminek könnyű a használata és hatékony. Egy jó tanács, hogy minden fogfehérítés előtt érdemes elmenni egy fogkő leszedésre, ha nem járunk rendszeresen dentálhigénikushoz. Utána jöhet a fehérítés!


BrightWhite peroxidmentes otthoni fogfehérítést különösen az érzékeny ínyűeknek és fogúaknak ajánlják. Mivel itt nincsenek mellékhatások, mint a peroxid alapú fogfehérítőknél. Ugyanakkor a BrightWhite otthoni fogfehérítővel ezek mind elkerülhetőek, és mégis képes arra, hogy ugyanazt a ragyogó hófehér mosolyt érje el, mint peroxid tartalmú társai.

Az otthoni fogfehérítés mellett szól továbbá az is, hogy nagyon költséghatékony, hisz nem kell megfizetnünk a fogorvos munkáját/idejét, ami igen drága. Ez persze nem jelenti azt, hogy a fogorvos látogatását kerülnünk kell, hisz az egészséges szép fehér fogsor elengedhetetlen része, a fogkőeltávolítás is. Ezzel otthoni fogfehérítő rendszerrel magunknak is tökéletes hófehér mosolyt varázsolhatunk otthon a tévét nézve vagy zenét hallgatva, kényelmesen hátradőlve a kanapén.


Használata nagyon egyszerű és kényelmes, először is alaposan fogat mosunk, utána a fehérítő gélt egy duplaívü komfort szilikon fogsínbe töltjük, csak felcsatoljuk a lámpára, beletöltjük a gélt. Ezután a szánkba vesszük a LED lámpával és 45 percig kényelembe helyezzük magunkat.

A fogfehérítést 3-4 havonta célszerű megismételned a fehérség folyamatos szinten tartása érdekében!

Az utolsó két képen láthatjátok a különbséget, hogy előtte és utána milyenek voltak a fogaim. Mondjuk szerencsére alapból se túl sárgák, így nálam már pár árnyalat világosítás is nagyon jó eredmény. Szeretem, ha maximálisan fehérek a fogaim, hogyne kelljen titkolnom a mosolyomat. :)


Remélem, ti is kedvet kaptatok ehhez a szuper eljáráshoz!


FONTOS!: A remineralizáló gélt hetente csak kétszer alkalmazhatjuk!


Elérhetőségek:
www.brightwhite.hu
www.facebook.com/BrightWhiteHungary
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://festyinstyle.blog.hu/api/trackback/id/tr287674834

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása