12.16. 2015

Beauty - Max Factor Lipfinity

max_factor-1s_1.jpg


festy5s_1.jpgfesty4s_2.jpgfesty10s_1.jpgfesty1s_2.jpgfesty6s_1.jpgfesty2s_2.jpgfesty9s_1.jpgfesty3s_2.jpg
festy8s_1.jpgfesty7s_1.jpgPhoto by Bognár Bogi


Sziasztok!

Régebben nem nagyon használtam rúzsokat, mert nem a megfelelő színűt és minőségűt választottam, így nem is nagyon tetszettek magamon. Viszont mostanában egyre több rúzst próbáltam ki és lassan kezdek rájönni, hogy melyikek állnak jól az én arcomhoz.

A mostani posztban a Max Factor Lipfinity tesztelem. Igazi sikertermékről van szó, ami egy nagyon tartós rúzs. Mindenki hamar megszereti, mert gyönyörű színekben kapható és biztosan nem fog elcsúszni vagy elkenődni a szánkon. 

Fontos, hogy odafigyelve kell fenni, mert annyira tartós, hogy utána nehéz lemosni, ha elrontottuk. De ne aggódjatok mert olajos lemosókkal nagyon könnyen el tudjátok távolítani a nap végén. Ha szépen felhelyeztük a szánkra utána már bármit tehetünk benne, ihatunk, ehetünk és ott fog maradni egész nap, ami nekem nagyon tetszik, mert mindig elfeledkezem róla hogy ki vagyok rúzsozva. :)

A Max Factor Lipfinity összetevői:

  • Shea vaj – kifinomult és hatékony hidratáló, amelyet évszázadok óta alkalmaznak a bőr védelmére.
  • Squalane – természetes hidratáló anyag, amely az emberi bőrben is megtalálható faggyúhoz hasonlóan működik.
  • Acetylated Lanolin – ún. lanolin alkohol bárány gyapjúban található organikus, olajos összetevő, amelyet hidratáló és vízálló tulajdonságai miatt kedvel a kozmetika ipar.


Ezt  a szuper tartós ajakrúzst 6 árnyalatban találjátok meg a dm és Müller üzletekben.


Puszi, Festy

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://festyinstyle.blog.hu/api/trackback/id/tr338173062

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása