02.05. 2016

Beauty - LuX-Factor 4D Hyluron Cream

festy2s.jpg



festy9s.jpgfesty6s.jpgfesty8s.jpgfesty3s.jpgfesty10s.jpgfesty4s.jpg
festy1s.jpgPhoto by Bognár Bogi


Sziasztok

Ha van rá lehetőségem, akkor mindig kipróbálok mindenféle szuper szereket és krémeket, amik megelőzik az öregedést, mert szeretném jó állapotban tartani a bőrömet és a testemet. :) Most a LuX-Factor ráctalanító csoda krémét fogom tesztelni több hónapon át. Sok jót hallottam róla, így már nagyon kíváncsian várom a hatását! :)

LuX-Factor krém kisimítja a ráncainkat, és a 100% -ban természetes európai eredetű hialuronnal hosszantartó hidratálását biztosít. A káros külső hatásoktól is védi a bőrünket, és a rendszeres használatával az arcunk fiatalossá és üdévé válik. 


Bővebb információt még itt tudtok olvasni róla:
http://lux-factor.com/ranctalanito-krem

Puszi, Festy




Hello everybody,


If I have time, I always try new beauty care products and creams, which help me saving my skin and body. Now I will test the new LuX-Factor antirughe miracle cream in the next few months. I‘m waiting for the effects very much, because I heard so many good opinions about this cream.


The LuX-Factor cream smooths our folds, includes only natural europian hialurin and guarantees the extended fresh feeling during the day. It saves our skins from the harmful external effects also, moreover with regular use your skin always going to be youthful.

Kiss,

            Festy

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://festyinstyle.blog.hu/api/trackback/id/tr348361416

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása