02.24. 2016

GANT - Sailor style

2s_1.jpg



4s_1.jpg5s_1.jpg3s_1.jpg1s_1.jpg9s_1.jpg7s_1.jpg8s.jpgPhoto by Bognár Bogi


Outfit
GANT total look

 

Hello,

Here’s another set from GANT new collection, which was shoot by Bogi Bognár in Portugal. Obviously, you can find all of them in the shops as the part of Diamond G collection.


Spring is coming and the amazing sailor-line clothes return every year to the fashion life. When I see similar sets like mine, great memorise flood me from those lovely times I spent with my friends next to the sea side. I’m sure, you are also waiting for the sunny weather.


However there is an important rule, that everybody has to know. The horizontal lines make our body larger. So I advise, before we buy a new one or just upbraid them from the wardrobe first of all, try it how to fit it now.


T-shirt, like this I suggest a one colour, tight-fitting skirt or trausers for the perfect look.

 
With Love, Festy

 


Sziasztok!

Elkészült a következő szett, amit Portugáliában fotóztunk Bogival a GANT-nek. Ezek a ruhák is már kaphatóak a boltokban, az új Diamond G kollekció részeiként találhatjátok meg.


Jön a tavasz és minden évben visszatérnek a divatba a megunhatatlan matróz csíkos ruhák. Amikor ránézek egy ilyen szettre mindig eszembe jutnak a szép nyári vízparti élmények. Gondolom már ti si nagyon várjátok a jó időt!


Egyet azért tudni kell erről a viseletről, hogy a kereszt irányú csíkok nagyítják a testalkatunkat, így mindenképpen fel kell próbálni, hogyan áll nekünk mielőtt megvesszük vagy előhozzuk a szekrényünkből. Szűkebb nadrágot vagy szoknyát ajánlanék egy ilyen csíkos felsőhöz és az se árt, ha egy színűt választunk hozzá, hogy letisztultabb hatást érjünk el.
 

Sok puszi, Festy
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://festyinstyle.blog.hu/api/trackback/id/tr618409904

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása