02.25. 2016

Winter holiday in Austria

5.jpg



12_1.jpg8_1.jpg7_1.jpg2_1.jpg6_1.jpg
4_1.jpg9_1.jpg10_1.jpg
Ski jacket: Helly Hansen

Hello everyone,

First of all I offer this post for the winter sport lovers and of course everybody who love my blog.


The fairytale-like Alps are located in Austria really close to Hungary. So if you would like to go on a fancy winter holiday you can get there by car under couple of hours. As for me, one of the most amazing feeling in this world when I‘m on the top of a mountain and ski down on the untouched and sunny snow fields for hours.

On every winter me and my friends go somewhere skiing. This time we chose Lachtal because it’s close to us and the field are not as crowded as in Schladming. I know Schladming is one of the best places, but Lachtal is closer to my heart because of its familiar mood.

We had a hotel next to the slopes and as we stepped out of the door we were already on the field! It was wonderful! But sadly days ran so fast and I can only return there next year.

With love,

            Festy





Sziasztok!

A téli sportokat és a havas tájakat kedvelőinek ajánlom ezt a posztot!

Szerencsések vagyunk, hogy közel van hozzánk Ausztria az Alpok gyönyörű vonulataival. Az az igazi kikapcsolódás, amikor felmegyünk a hegy tetejére és a friss levegőn órákon át csak siklunk lefelé. 


A barátaimmal minden évben elmegyünk valahova síelni és snowboardozni. Idén Lachtalt választottuk, mert közel van hozzánk és nem túl zsúfoltak a pályák, mint például Schladmingban. Ott csak egyszer voltam, de nem lopta be magát a szívembe a tömegnyomor miatt, pedig sokan szokták dicsérni.


Lachtalban pályaszállásunk volt a hegyen, így bármikor tudtunk csúszni, és annyira kevés ember volt, hogy sokszor szinte csak egyedül siklottunk az egész pályán. Sajnos gyorsan eltelet ez a négy nap. Sajnos, legközelebb már csak egy év múlva csatolhatok fel újra...


Puszi, Festy
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://festyinstyle.blog.hu/api/trackback/id/tr318442310

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása