03.07. 2016

Gastro - Vakrandi a KOLLÁZS - Brasserie & Bárban

7.jpg



12_1.jpg13.jpg11.jpg14_1.jpg8_1.jpg5.jpg4_1.jpg3_1.jpg2_1.jpg1_1.jpgPhoto by Bognár Bogi


Sziasztok! 


A KOLLÁZS étteremben, ami a Four Seasons Hotel Gresham Palace-ben található, egy szuper vacsorát próbáltunk ki Magdival, a BeautyJunkie bloggerével, Bogival a fotósommal és Bakos Fannival, a hotel és az étterem PR menedzserével. Az esti étlapról a "Vakrandi a Séffel és a Sommelier-vel" elnevezésű degusztációs menüsort kóstolhattuk végig, természetesen fenséges italkísérettel. 


Olyan különlegességeket próbálhattunk ki, mint például a Békacombot. Az elismert örökös magyar sommelier bajnok, Szik Mátyás magyar borokat sorakoztatott fel a Bocuse d'Or versenyen indult séf, Győrffy Árpád ételeihez, aminek nagyon örültem, mert szerintem nincs jobb a hazai boroknál. Természetesen a főcukrászt Szűcs Árpádot is mindenképpen meg kell említeni: ötcsillagos színvonalon állította össze a mennyei desszerteket, amelyek ízvilágát még most is érzem a számban. 

Személyes kedvencem a Szent Jakab kagyló volt, illetve a záró desszertről, a Francia Briósról se feledkezzünk meg, amiről bátran kijelenthetem, hogy a város legfinomabb édessége! 

Ha szeretnétek egy felejthetetlen gasztroélményt, a menüt és további információt itt találhatjátok meg az étteremről: 
http://kollazs.hu 
https://www.facebook.com/kollazs

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://festyinstyle.blog.hu/api/trackback/id/tr628448824

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása