Photo by Bognár Bogi
Sziasztok!
A KOLLÁZS étteremben, ami a Four Seasons Hotel Gresham Palace-ben található, egy szuper vacsorát próbáltunk ki Magdival, a BeautyJunkie bloggerével, Bogival a fotósommal és Bakos Fannival, a hotel és az étterem PR menedzserével. Az esti étlapról a "Vakrandi a Séffel és a Sommelier-vel" elnevezésű degusztációs menüsort kóstolhattuk végig, természetesen fenséges italkísérettel.
Olyan különlegességeket próbálhattunk ki, mint például a Békacombot. Az elismert örökös magyar sommelier bajnok, Szik Mátyás magyar borokat sorakoztatott fel a Bocuse d'Or versenyen indult séf, Győrffy Árpád ételeihez, aminek nagyon örültem, mert szerintem nincs jobb a hazai boroknál. Természetesen a főcukrászt Szűcs Árpádot is mindenképpen meg kell említeni: ötcsillagos színvonalon állította össze a mennyei desszerteket, amelyek ízvilágát még most is érzem a számban.
Személyes kedvencem a Szent Jakab kagyló volt, illetve a záró desszertről, a Francia Briósról se feledkezzünk meg, amiről bátran kijelenthetem, hogy a város legfinomabb édessége!
Ha szeretnétek egy felejthetetlen gasztroélményt, a menüt és további információt itt találhatjátok meg az étteremről:
http://kollazs.hu
https://www.facebook.com/
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.