06.08. 2016

Native - It's so cool

festy6s.jpg



festy1s.jpgfesty5s.jpgfesty2s.jpgfesty7s.jpgfesty9s.jpgfesty3s.jpgfesty4s.jpgPhoto by Szín Róbert


 

Hello Babes,


I 've written about comfortable shoes before, because it’s important to me when walking in the city to feel my feet confortable. In this post I show you a classic sneaker-shaped shoe that was made from modern materials. You can find it in many colours so I’m sure you will find your favourite one. My personal love is the white one because I can combinate it well with my outfits. :)

Native, the shoe's brand was based in 2009 by a young, innovative thinking group in Vancouver. This brand combinates classic style shoes with bold materials and new technologies. This is how their unique shoes are born. ;)


Love, Festy




Sziasztok!

Mostanában többször is írtam nektek kényelmes lábbelikről, mert nagyon fontos számomra, hogy sokat tudjak bennük járkálni a városban. Ebben a posztban egy klasszik tornacipő fazonú cipőt mutatok be nektek, ami egy nagyon modern anyagból készült. Sokféle színben kapható, így mindenki megtalálja a saját stílusához illőt. Az én személyes kedvencem a fehér színű, mert bármilyen outfithez jól lehet kombinálni. :)


A Native cipőmárkát 2009-ben alapította néhány lelkes és innovatív gondolkodású fiatal a kanadai Vancouverben. A márka a hagyományos cipőfazonokat új és merész anyaghasználattal és technológiai módszerekkel ötvözi, így jönnek létre a teljesen egyedinek számító Native cipők. A Native cipőket sajátos formavilágukról és élénk színeikről is könnyen meg lehet különböztetni. Valamennyi lábbeli egy klasszikus fazonra épül, amit a legújabb technológiákkal és egy, csak arra a kollekcióra jellemző egyedi tulajdonsággal dolgoznak ki, miközben maximálisan figyelnek arra, hogy a cipő könnyed maradjon. 


Valamennyi Native cipő igazodik a láb formájához, emellett vízálló és mosható is. Nem izzad bele a cipőbe a lábunk, antibakteriális védőréteget képez a szagok ellen. Strapabíró, annak ellenére, hogy pillekönnyű.  


A márka kezdetben kizárólag habszivacs-fröccsöntött, úgynevezett EVA műanyagból készítette cipőit, az elmúlt években viszont már más, új anyagok használatával is folyamatosan kísérleteznek a tervezők. 


Az egyediséghez olyan dizájnerek is hozzájárultak, mint Marc Jacobs, COMME des GARÇONS, PLEATS PLEASE ISSEY MIYAKE, vagy a gyerekcipők esetében az izraeli Nununu, akiknek különleges stílusjegyét egy-egy kollekció erejéig a Native cipők is magukon viselték.


A Native nem csak az innovatív technológiában és anyaghasználatban tekint folyamatosan a jövő felé, hanem környezetvédelmi gondolkodásában is. Tevékenysége során igyekszik a lehető legkisebb ökológiai lábnyomot hagyni, ezért állati eredetű termék egyik kollekciójában sem található. A gyártás során minimalizálja a keletkező anyagfelesleget, csomagoláshoz és szállításhoz újrahasznosított anyagokat használ, emellett folyamatosan keresi az új és egyre erőteljesebben környezetbarát alapanyagokat.


Puszi, Festy

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://festyinstyle.blog.hu/api/trackback/id/tr308793386

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása