06.14. 2016

New Pandora Happy vacation collection

festy8s.jpg



festy3s_2.jpgfesty5s_2.jpgfesty4s_2.jpgfesty2s_2.jpgfesty1s_1.jpgfesty11s.jpgfesty7s_1.jpgfesty6s_2.jpgfesty10s.jpgfesty12s.jpgfesty9s_1.jpgPhoto by Beauty Junkie
Place: Levendárium

 

Hello,

I went for a trip with my girls Magdi, Noémi and Teodóra last week. It was an old dream of ours to go to Tihany and make some photos when the levanders are blossoming. We got in the car and we didn't stop until the mysterious fairy garden the Levendárium in Dörgicse, which is next to Tihany. If you like harmonious places with amazing view and would like to try extraordinary meals made from levanders than you have to go there.

We take photos for Pandora's new collection which was inspired by the lake at this beautiful area. This collection will remind me of my happy hollidays. The ocean’s green-blue colour fits perfectly with the white and light blue dresses. Nowadays is especially fashionable to heap up the slim rings. As soon as I saw some lovely combinations of them on Instagram, I had to buy some Pandora rings immediately.

With love,

            Festy




Sziasztok!

Múlthéten egy csajos kirándulást tartottunk Magdival, Noémivel és Teodórával. Már régóta beszéltük a lányokkal, hogy a levendula virágzására el kéne mennünk Tihanyba és készíteni pár szép képet a levendula mezőn. Bepattantunk a kocsiba és addig mentünk, amíg rá nem találtunk Dörgicsén egy titkos kis kertre, a Levendáriumra, ami egy varázslatos hely Tihany mellett. Érdemes egyszer ellátogatni oda, mert tényleg gyönyörű a látvány és finom levendula ételeket is lehet ott fogyasztani.


A helyszínhez illően itt fotóztuk be a Pandora legújabb nyári kollekcióját, amit a tenger és az élővilága inspirált. Ha ránézünk az ékszerekre igazi vidám nyaralás jut az eszünkbe. Az óceán kékeszöldszíne nagyon jól illik a fehér és a világos kék ruhákhoz. Most nagy őrület a vékony gyűrűk halmozása, amire én is teljesen rákaptam. Először az Instagramon láttam szuper szetteket összerakva, amik nagyon megtetszettek és azonnal vennem is kellett pár Pandora gyűrűt. :)


Puszi, Festy
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://festyinstyle.blog.hu/api/trackback/id/tr358809664

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása