06.19. 2016

FREYWILLE - In love with our Balaton

festy2vs.jpg


5s.jpgfesty1s_2.jpgfesty4s_3.jpg2s.jpgfesty3s_3.jpgfesty6s_3.jpg1s.jpgfesty5s_3.jpg3s.jpgPhoto by Beauty Junkie


Outfit
Jewelry: FREYWILLE
Dress: Prieston

 

Hi babes,


In one of my previous post I wrote about my trip to lake Balaton with my girls. We also took these beautiful pictures in the port of Balatonfüred. We didn't have too much time until sunset, but Magdi - as you can see at her georgeous photos here - recorded these amazing lights.

In addition to Noémi’s stunningly beautiful dress I chose this sky blue FREYWILLE jewellery. They bring out my white outfit perfectly. I love FREYWILLE’s jewelleries because they remind me of the joy in summer.

 



Sziasztok!

A múltkori posztban írtam nektek, hogy a barátnőimmel bejártuk a Balaton környékét. Ezeket a szép képeket is ezen a kiránduláson készítettük, Balatonfüreden a kikötőben. Nem volt sok időnk Magdival, hogy lőjünk pár jó képet a poszthoz, mert éppen ment le a nap, de sikerült elkapni ezeket a gyönyörű fényeket. 


Noémi álomszép ruhájához ezeket az égszínkék FREYWILLE ékszereket választottam, amik tökéletesen feldobták a fehér szettemet. Szeretem a FREYWILLE kiegészítőket, mert visszaadják a nyár vidámságát. Igazi különleges darabok. 


Puszi, Festy
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://festyinstyle.blog.hu/api/trackback/id/tr138820540

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása