06.22. 2016

3 szuper márka, amit csak webshopból tudsz megvásárolni

fullsizerender_2.jpg


ivyrevel_image_pastel_1500.jpgimage1xxl.jpg


Sziasztok!

Gondolom ti is egyre többet vásároltok online webshopokból. Hamar rá lehet kapni, mert olyan ruhákhoz lehet hozzájutni, amit itthon nem lehet kapni. Szeretem a különleges ruhákat és kiegészítőket, amiket a legkönnyebb tényleg a netről beszerezni. Sokszor, ha meglátok egy jó ruhát külföldi bloggereken és egyből bele szeretek, akkor azt a webshopon keresztül a legkönnyebb megvennem. Arról nem is beszélve, hogy mindig izgatottan várom a csomagot, hogy meghozza a futár. :)


Összeszedtem nektek 3 szuper márkát, amit csak webshopból lehet beszerezni:


Ivyrevel
(http://www.ivyrevel.com/eu/home)

Az Ivyrevel egy letisztult, fiatalos skandináv márka, aminek a társtulajdonosa egy ismert blogger, a Kenzas blog tulajdonosa. Úgy lett egyre ismertebb a webshop, hogy a gyönyörű Kenza Zouiten rendszeresen posztolta blogján a márkát. Különböző outfiteket rakott össze ezekből a ruhákból.

The Peach Box (https://www.thepeachbox.com)

Különleges minimál stílusú ékszerek és órák találhatóak ezen az ausztrál webshopon. Én már rendeltem tőlük, és nagyon jó minőségűek a termékek, amik gyönyörűen vannak kidolgozva. Igazi minőségi munkák. Ahányszor rajtam van valamelyik karkötő, mindig megkérdezik tőlem, hogy hol vettem.


ASOS
(http://www.asos.com)

Az ASOS-t mindenki ismeri, aki szokott online vásárolni, mert az egyik legismertebb webshop. Náluk találhatóak más márkák is, de egy ideje van már saját kollekciójuk is.


Ha kártyával vásárolunk a webshopokban sokszor vagyunk óvatosak vagy gyanakvóak, hogy biztonságban vannak-e a kártyánk adatai, ezért fejlesztette ki a MasterCard a tökéletes megoldást a biztonságos vásárlásra, a MasterPass-t, mert a digitális tárca segítségével könnyen, gyorsan, biztonságosan tudunk fizetni a webáruházakban - mobilalkalmazáson keresztül.


A MasterCard által fejlesztett MasterPass digitális tárca ingyenes, használata egyszerűen megkezdhető, a MasterPass-képes mobilalkalmazások könnyen telepíthetőek, és minden webáruházban fizethet vele online, ahol a Buy with MasterPass gombot látja a fizetési lehetőségek között.

Itt olvashattok bővebb információt a MasterPass digitális tárcáról:
http://www.mastercard.com/hu/consumer/masterpass.html



Érdemes a vásárlási szokásainkhoz megfelelő MasterCard kártyát is választani, hogy könnyeden tudjuk online shoppingolni.


MasterCard Hitelkártyák

Ezeket a kimagasló fizetési rugalmasságot biztosító hitelkártyákat világszerte több mint 32 millió elfogadóhelyen használni lehet vásárlásra. Prémium (Gold/Arany, Platina, World) MasterCard kártyájával különleges előnyöket és szolgáltatásokat is élvezhetünk!

Itt tudtok válogatni a kártya típusok között:
http://www.mastercard.com/hu/consumer/hitelkartya.html


MasterCard és Maestro betéti kártyák

Kényelmes fizetési lehetőséget biztosító kártya, amelyet világszerte több mint 32 millió kereskedelmi elfogadóhelyen és 1,9 millió készpénz-automatánál használhatjuk.

Itt tudtok válogatni a kártya típusok között:
http://www.mastercard.com/hu/consumer/beteti-kartya.html

 


Egy érintéssel működő MasterCard kártyák

Az egy érintéssel működő MasterCard® és Maestro® bankkártyák korszerű fizetési technológiája megkönnyíti és felgyorsítja a fizetést.

Itt tudtok válogatni a kártya típusok között:
http://www.mastercard.com/hu/consumer/mastercard-paypass.html


Puszi, Festy

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://festyinstyle.blog.hu/api/trackback/id/tr328835882

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása