07.25. 2016

FREYWILLE - Cinderella moment in the castle

festy1s_5.jpg



festy5s_6.jpg1s_4.jpgfesty3s_6.jpgfesty7s_4.jpg2s_4.jpgfesty2s_6.jpgfesty6s_6.jpg3s_4.jpgfesty4s_6.jpgPhoto by Nagy Teodóra


Sziasztok!

Már sokszor fotóztunk a Várkert Bazárban, mert szeretem ezt a gyönyörű helyszínt, viszont még sose merészkedtem feljebb. Mindig csak a lenti részeken fotóztunk. Most kicsit több részt jártunk be, de még biztosan találunk legközelebb is felfedezetlen szép helyeket. 


A mai posztban egy igazán csajos rózsaszín szettet állítottam össze ezekkel a csodaszép FREYWILLE ékszerekkel. Szeretem a rózsaszínt, mert üdévé és nőiessé teszi a viselőjét. Ez egy nagyon egyszerű rövidnadrágos overál ezért feldobtam pár domináns ékszerrel. A merev karkötőkből mindig jól mutat a halmozás. Érdemes kipróbálni, de túlzásba se szabad vele esni!


Puszi, Festy




Hello,


Many times we took photos in the Várkert Bazár, because I love this beautiful aera, but we never take any photos in the Castle. Now we have visited more places, but I’m sure next time we will discover more amazing part of this beautiful Castle.

In this post I made a girlish pink set with this beautiful FREYWILLE jewels. I love the pink colour, because it makes us very feminine and peachy. This is a simple overall dress, so I added some dominant jewels for it. The fixed bracelets are always looking good together. I think it’s deserves to try, but don’t forget: Less is sometimes more.


Have a nice day,

            Festy

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://festyinstyle.blog.hu/api/trackback/id/tr158914540

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása