07.26. 2016

Knitted bride dress

kicsi_katya3541.jpg



kicsi_katya3475.jpgkicsi_katya3499.jpgkicsi_katya3595.jpgkicsi_katya3613.jpgkicsi_katya3565.jpg


Sziasztok!

Javában benne vagyunk már az esküvői szezonnak. Ha pörgettem a Facbookon üzenőfalamat, akkor folyton esküvői képekbe botlok. Ennek kapcsán gondoltam, hogy írok nektek egy posztot az esküvői ruhákról és azon belül is egy különleges stílusról a kötött esküvői ruhákról. 


A Süel fotóanyagát használtam inspirációnak, amit a gyönyörű színésznővel Tompos Kátyával fotóztak be. Igazi romantikus képsorozat, ami láttán egyből kedvet kapunk az esküvőhöz.


Ha jobban szeretitek az egyszerűbb és kényelmesebb ruhákat, akkor nagyon szép megoldás lehet a kötött esküvői ruha. Szerintem nagyon jól illik egy szabadban tartott szertartáshoz, egy szép tengerparton vagy akár egy kertben.  Ahogyan a divat halad a természetes szépség felé, úgy az esküvői ruháknál egyre kevesebb abroncsos és túl díszített ruhákat láthatunk. Aminek én nagyon örülök, mert szeretem szép letisztult dolgokat. Arról ne is beszéljünk, hogy sokkal kényelmesebb táncolni és egész este mozogni mint egy óriási merev szoknyában.


Nekem az álom esküvőm egy szép tengerparti házasságkötés a homokban mezítláb romantikusan nagy felhajtás nélkül...


Puszi, Festy



Hello Babes,


Here is the wedding season and every time, when I check out my facebook I see lots of wedding pictures. So I thought, I am going to write a special wedding post from the knitted wedding dresses.

I got my inspiration from Süel’s latest photo collection, what was made with the beautiful actress, Kánya Tompos. This is a very romantic series; I think it takes all of us in wedding mood.

If you prefer to the confortable and and simple dresses, a knitted one could be a good choice for your wedding dress. If you would like to take your wedding in the garden or in the seaside it would be a perfect idea. Nowadays the fashion rather loves the simple and clear style in wedding dresses then elderly, when the designers prefer to the big and fixed dresses whit lots of decorations.

Not to mention in a smaller and clear dress you can dance free in the whole night.

My wedding dream is a small ceremony in the seaside with naked feet in the sand...


Kiss,

            Fetsy

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://festyinstyle.blog.hu/api/trackback/id/tr218907942

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása