11.15. 2016

NON + - Minimal style

festy6s_1.jpg


festy2vs.jpgfesty4s_2.jpgfesty7s_1.jpgfesty3s_2.jpgfesty5s_1.jpgfesty1vs.jpgPhoto by Nagy Teodora


Sziasztok!


Ebben a bejegyzésben egy sikeres magyar márkát a NON+ szeretném nektek bemutatni. Kiss Sarolta alapította 7 éve és azóta is folyamatosan fejlődik a brand. 
A márkát letisztult vonalvezetés jellemzi, emellett felfedezhető egy csipetnyi NON+-ra jellemző 'fűszer', ami igazán egyedivé teszi ezeket a ruhákat. Sarolta tervezőgrafikus-lakberendező végzettsége abszolút megmutatkozik a ruhákon, nemcsak a designra figyel, de a kényelemre is nagy hangsúlyt helyez.

Ahogy felvettem a ruhákat, olyan érzésem volt, mintha egy kényelmes karosszékbe huppantam volna. A puha, minőségű anyagok rögtön elnyerték a tetszésemet. 
Ehhez a poszthoz egy vagány fekete kabátot választottam, ami ősszel is nagyszerű választás, akár egy fehér színű felsővel, amivel én is variáltam. A fekete-fehér kombinációval sose lehet melléfogni. :) 
A szetthez a Festy-s lazaságot a nadrág biztosította, ami egy alapmodell a NON+ kínálatában. 

Remélem, nektek is tetszik ez az outfit. Itt a NON+ oldalán tudtok még nézelődni a ruhák között: http://nonplusz.hu
Ha élőben is szeretnétek látni a kollekciót, akkor a MOM Parkban is találtok egy NON+ üzletet.


Puszi, Festy
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://festyinstyle.blog.hu/api/trackback/id/tr7211968851

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása