05.26. 2017

Portugal - Simple and sweet GAS Jeans dress

festy2s_7.jpg


festy7s_1.jpgfesty4s_5.jpgfesty1s_7.jpgfesty5s_5.jpgfesty3s_7.jpgPhoto by Arato Vivien



Sziasztok,

A kevesebb több.

Gyönyörű helyeken volt szerencsém járni Portugáliában. Az óceánpart szépsége teljesen lenyűgözött: bármerre néztem, semmi mást nem láttam, csak napsütést és az óceán végtelen kékjét. Úgy éreztem, ennyi pont elég, ide nem is hiányzik más! Arra gondoltam, a mostani outfit is tükrözhetné ezt a gondolatot: csak egy-két szép darab, egyszerűen, sallangmentesen.

Semmi más nem választottam, mint egy klasszikus, az óceán kékségét idéző maxit ruhát az egyik kedvenc márkámtól, és egy nyárcsalogató szalmakalapot. Ezt már legfeljebb csak egy széles mosollyal kell kiegészíteni ; -)

A városba is lassan megérkezik a nyár, így ideje beszerezni a hasonló nyári ruhákat! Szerencsére a GAS Jeansnél széles a választék, lesz miből válogatnotok : -)

Puszi,

Festy

 

Hello,

Less is more.

I had wonderful time in Portugal discovering some really enchanting places. I was absolutely stunned by the ocean’s beauty: everywhere I looked I saw sunshine and the infinite blue ocean. I thought this place needed nothing else - it was just perfect as it was!

I wanted this outfit to reflect the same idea with only one or two simple but delicate pieces. I selected, therefore, nothing more than a classic long dress in an ocean blue shade combined with a summery straw hat. The only accessory I added was a huge smile on my face ; -)

Brace yourselves, summer is coming, so let’s find some sweet summer dress to put on! GAS Jeans has a great collection to choose from! : -)

Kisses,

Festy

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://festyinstyle.blog.hu/api/trackback/id/tr7212542213

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása