06.30. 2017

La Vita è Bella! – GAS Jeans

festy1s_4.jpg


festy6s_2.jpgfesty3s_4.jpgfesty5s_3.jpgfesty2s_4.jpg
festy9s_1.jpgfesty7s_2.jpgfesty8s_1.jpgPhoto by Emlékálmodó


Sziasztok,

Ezt az outfitet bárhol, bármelyik nyári napon el tudom képzelni, de mégis kifejezetten Velencére tartogattam. Nem véletlenül: egy cappuccino után ebben a szettben bolyongani egyik hídtól a másikig Velencében, össze-összekacsintva a gondolásokkal…nos, szerintem ez az igazi dolce vita. Hangulat 10/10 : -)

Egy ilyen összeállításhoz csak egy kis játékosság kell. A GAS Jeans kollekciójából választottam egy laza csíkos felsőt és egy mintás farmer rövidnadrágot. Csíkos felső mintás alsóval? Miért ne? Felül egy nyári kalap, alul egy pár Gucci tornacipő pedig éppen ideális keretet ad! A csíkos felső kifejezetten a velencei gondolások viseletére emlékeztet, a mintás short pedig…őszintén szólva már nem is értem, hogyan bírtam ki eddig, hogy ne hordjam. Az biztos, hogy amíg a hőmérő engedi, állandóan rajtam lesz : -)

Ez egy tipikus nyári szett; bármilyen vízparti nyaraláshoz, vitorlázáshoz vagy kertipartihoz el tudom képzelni.

Ciao,

Festy

 

Buongiorno Babes,

I had been so looking forward to travelling to Venice and putting these clothes on. I’m sure you understand why: sipping cappuccino, meandering from one bridge to the other and winking at merry gondoliers while wearing this outfit…well, that’s my idea of dolce vita : -)

Putting an outfit like this together requires nothing special but a bit of playfulness. I chose a striped top and patterned shorts from GAS Jeans’s collection. Striped combined with patterned? Why not if it looks superb? Especially when Gucci sneakers and a cool summer hat are added. This top reminds me of the Venetian gondoliers’ traditional wear and the shorts…well, I have no idea how I managed to wait for so long to finally put them on. I don’t think I will take them off until October : -)

Ciao,

Festy

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://festyinstyle.blog.hu/api/trackback/id/tr8612655617

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása