07.06. 2017

Beauty – Exclusive skincare with La Prairie

festy3s_1.jpg



festy1s_1.jpgfesty4s_1.jpgfesty2s_1.jpg


Sziasztok,


Magammal vittem a svájci hegyvidéket Kubába. Méghozzá két szép tégelybe zárva.

Az utazásom alatt rengeteget élvezhettem a trópusi napsütést, csakhogy az erős napsugárzásnak komoly káros hatásai is vannak, mint tudjuk. Az UV sugárzás az első számú tényező, amely korai bőröregedést okoz, nem beszélve a leégésről és a kiszáradásról, amelynek szintén ki van téve a bőr ilyenkor. Jó pár kubai szivart kellene elszívni ahhoz, hogy ugyanazt a hatást érjük el, mint a gondatlan napozással.

Éppen ezért, hogy aggodalom nélkül élvezhessem a napsütést, az elérhető legmagasabb védelmet és hidratálást akartam a bőrömnek: két La Prairie terméket vittem magammal az utazásra. Ismerősen csenghet a név, ha ti is voltatok már hasonló helyzetben. A La Prairie egy svájci kozmetikai cég, amely egyesíti magában mindazt, amit még Kubában járva is szeretünk Svájcban: a tisztaságot, a precizitást és a magas minőséget. A cég hitvallása a tudományos alapokon nyugvó bőrápolás és öregedésgátlás csúcstermékekkel, amelyek semlegesítik az oxidatív stresszt és az öregedést serkentő külső hatásokat.

Ennél több nem is kell nekem, de kevesebbel sem szeretném beérni, ha a bőröm egészsége a tét.

A magammal vitt termékek egyike a CELLULAR SWISS UV PROTECTION VEIL SPF 50, amely kifejezetten az UV sugarak elleni maximális védelemre lett kifejlesztve. A svájci havasi gyopárban és a svájci gleccservizekben található kivonatok segítségével nyújt antioxidáns védelmet.

A másik termék, a CELLULAR SWISS ICE CRYSTAL CREAM egy igazi high-tech hidratálókrém: exkluzív hatóanyagbomba svájci gyógynövényekkel, növényi sejtkivonatokkal és hialuronsavval.

Nagyon intenzív a hatásuk rövid- és hosszútávon is. A tudat pedig megnyugtat, hogy a bőröm védve van a káros külső hatásoktól.

Puszi,

Festy

 

Hello,

I took a bit of Switzerland to Cuba, packed in two eye-catching little containers.

I love tropical sunshine but you know, it can also pose a serious threat to the skin. Ultraviolet rays are a major cause of undesirable skin ageing, not to mention their drying effect and sunburn. Even smoking a dozen Cuban cigars would probably have a less extreme effect on your skin.

Since I wanted to enjoy a good dose of sunshine, I needed protection on the highest level so I took two precious La Prairie products with me. It is Swiss cosmetic company with wonderful products encapsulating everything we love about Switzerland (even when staying in Cuba): purity, precision and top quality. The company relies on technology-based skincare and flawless products that neutralize effects accelerating oxidation process in the skin.

So I took a jar of CELLULAR SWISS UV PROTECTION VEIL SPF 50 to Cuba. This product was designed to protect from environmental damage while delivering prolonged hydration.

The other one I took with me, called CELLULAR SWISS ICE CRYSTAL CREAM, is a real high-tech moisturizer made from a series of herbs, herbal extracts and hyaluronic acid.

I’m amazed by their intense and long-lasting positive effect and it’s relaxing to know that my skin is protected from damaging ultraviolet rays.

Kisses,

Festy

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://festyinstyle.blog.hu/api/trackback/id/tr3112647313

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása