09.18. 2017

My new ECCO shoes Soft1

festy1s_1.jpg



festy3s_1.jpgfesty4s_1.jpgfesty2s_1.jpgPhoto by Nagy Teodora



Sziasztok,

A szezonváltás mindig nagy izgalommal tölt el. A divathetek pörgésén kívül a márkák új kollekcióinak megismerése teljesen felvillanyoz. :)

A divatszakmában dolgozók életében ez egy kiemelt fontossággal bíró időszak, ahol nincs idő a pihenésre. A szezon kezdete előtt első lépés számomra az alapcipő felkutatása, ami kellően praktikus, kényelmes és stílusos ahhoz, hogy szinte bármilyen outfit-hez és alkalomhoz viselni tudjam ebben az elfoglalt időszakban. Az idei szezonban a basic cipőm megtestesítője az ECCO SOFT1 modellje.

A napi rohanásban, amikor nem ritka, hogy akár tíz kilométert is gyalogolok, esszenciális fontossággal bír a lábamon lévő cipő megfelelő anatómiai kialakítása. Az ECCO SOFT1 hibátlanul vizsgázott ‘tesztem’ során. A cipő felsőrésze prémium minőségű, különlegesen puha marhabőrből készül, ami tökéletesen felveszi a lábam formáját, a személyre szabott kialakítást a fűzős zárórendszer pedig tovább fokozza.

A talprész tervezésénél is gondosan ügyeltek az ergonómiára. A hajlékony, pehelysúlyú talp olyan PU alapanyagú betéttel van ellátva, ami maximális stabilitást biztosít és elképesztően könnyed mozgást tesz lehetővé. Speciális anyaga pedig egész nap frissen tartja a lábam.

Engem teljesen meggyőzött. :)

Puszi,
Festy


Promoted post

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://festyinstyle.blog.hu/api/trackback/id/tr6912876566

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása