10.29. 2017

A nice click

festy3s_2.jpg



festy4s_2.jpgfesty2s_2.jpgfesty5s_1.jpgfesty1s_2.jpgPhoto by Nagy Teodora


Sziasztok,

Különleges vonzalom fűz az olyan univerzális kiegészítőkhöz, amik szinte mindenhez passzolnak, és bármilyen összeállításban képesek érvényesülni.

Sokszor nehéz megtalálni egy ilyen kiegészítőt, és az órákra ez fokozottan igaz, hacsak nem vagyunk nagy óraszakértők. Nem könnyű ugyanis rálelni a megfelelő stílusra, méretre, színvilágra, stb. Ha valakinek például olyan vékony csuklója van, mint amilyen az enyém is, annak igazi kihívást jelenthet egy jó óra megtalálása.

Ez a Fossil karóra pont ezért egy jó megoldás: kényelmes, stílusos és jól kombinálható. A szíj elegáns sand leather, az óra pedig a manapság igen népszerű rose gold árnyalatokra emlékeztet. Mindenhez jól passzol: ebbe az északi ihletésű outfitbe is kitűnően beleillik.

Puszi,

Festy

 

Hello Babes,

You all know how fond I am of those accessories that go great with anything and can dominate any outfit.

Finding the right accessories can sometimes be hard. Still you do find them, don’t you? But finding the right watch…well, that is never easy if you are not an expert. Sometimes it’s a real challenge finding the one that fits your wrist, that look good and gives you satisfaction.

This Fossil watch is certainly the type that makes the whole thing easier for you: comfortable, stylish ad universal. It has a wonderful sand leather strap and the rest recalls some nice shades of rose gold, the superstar colour of contemporary fashion. It simply goes with everything; just look at this Scandinavia-inspired outfit!

Kisses,

Festy

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://festyinstyle.blog.hu/api/trackback/id/tr5313363461

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása