11.20. 2017

Grab your coats!

festy1s_1.jpg


1s_1.jpgfesty4s_1.jpgfesty3s_1.jpgfesty2s_1.jpgPhoto by Arato Vivien



Sziasztok,


Mintha tegnap lett volna, hogy a nyári blogbejegyzéseimet írtam, most meg már télikabátot kell húznom egy-egy fotózáshoz. Számomra is meglepő, milyen gyorsan eltelt az idő, de a téli évszak kérlelhetetlenül beköszöntött.

Ezt egyébként én nem is bánom. A téli időszaknak is megvan a maga szépsége, csak a megfelelő öltözéket kell kiválasztani a hideg napokra.

A tél beköszönte egyet jelent a télikabátok szezonjával, én ezért már ki is válogattam a kedvenceimet a Heavy Tools kollekciójából. Nagyon szuper meleg kabátjaik vannak, amiben egész nap jól érzem magam ebben az időben. Remekül öltöztetnek és melegen tartanak – ez a két fő szempont a téli divatban. Egy ilyen kabát a legideálisabb viselet ilyenkor a mindennapokra.

Jöhet a hóesés : -)

Puszi
Festy

 

Hi there,

Today I realized how many days have passed since I posted my summer outfits on the blog. It’s a bit shocking, but I have to accept that the winter season has begun and I have to wear some warm coats during photo shootings.

But I don’t mind, to be honest. Winter brings so much beauty in your life! You only have to choose the right clothes for these days.

Wintertime means it’s time to grab your coats, and I have already selected my new faves from Heavy Tool’s new winter collection. They have many gorgeous coats that I love to wear. They look lovely and they keep you warm – these two are the most important attributes in a winter coat. This type of outerwear is the best on chilly winter days.

Let it snow! : -)

Kisses,
Festy



Sponsored post

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://festyinstyle.blog.hu/api/trackback/id/tr413360095

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása