11.26. 2017

A little spring in this winter

festy1s_8.jpg


festy6s_3.jpgfesty4s_7.jpgfesty3s_7.jpgfesty1s_8.jpgfesty5s_6.jpgPhoto by Nagy Teodora



Sziasztok! 


Ti is gondolkodtatok már azon, hogy amint beköszönt a tél miért vált mindenki egyből búskomor színekre? Az időjárás hatással van a hangulatunkra, és emiatt hajlamosak vagyunk télen a kinti színeket előnyben részesíteni. Tavasszal, amikor minden virágba borul, aztán megint jöhetnek az élénk színek, a vidám minták. 
Viszont nem csak az időjárás, de az outfitünk is befolyásolja a hangulatunkat. Biztosan Ti is tapasztaltátok, hogy egy pink, piros vagy sárga ruhadarab azonnal felvidít és kibillent a szürkeségből.
Télen egy színes kabát csodákat tesz! Tudjátok, hogy én nagyon szeretem őket, így természetesen ezt a visszafogott, hétköznapi outfitet is ezzel a csodaszép sárga kabáttal dobtam fel, a Gas Jeans kollekciójából. Ugye, micsoda különbség? 
Szóval, csempésszük be a tavaszt a városba, színes kabátra fel!
Puszi, Festy 



Hi Girls,
have you ever wondered why, in winter days everyone grab their black coats and never let them go until the sunny days of Spring? Actually, our mood is influenced by our surroundings, so it is only natural, that in winter we turn to greys and darker hues in general. When Spring blossoms so does out wardrobe. 
We should not forget, however, that our mood is also influenced by our outfits, so I would like to encourage and inspire you every day to turn your backs to black and celebrate the moody winter days with colorful, joyous coats! 
I absolutely fell in love with this cup of vanilla ice by Gas Jeans, that I paired with soft grey tones to make a perfect daytime attire. It definitely makes the difference!
Come along with me and shine those colorful coats!
Festy
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://festyinstyle.blog.hu/api/trackback/id/tr113429057

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása