12.18. 2017

Heavy Tools - Pastel mood in winter

festy6s_1.jpg


festy4s_1.jpgfesty2s_3.jpgfesty1s_4.jpgfesty7s_1.jpgfesty5s_1.jpgPhoto by Arato Vivien



Sziasztok!


Most, hogy beköszöntött az igazi tél, és ilyen hűvösre fordult az idő, megmondom Nektek őszintén, a hétköznapokban számomra nagyon fontos, hogy ne fázzak. Szerencsére, ez manapság már nem különleges elvárás, ugyanis szebbnél szebb meleg kabátok közül válogathatunk. 
Ehhez a városnézős, sétálgatós szetthez remekül passzol ez a hófehér Heavy Tools dzseki, amely tényleg fantasztikusan meleg! Bézzsel, púderszínekkel vagy finom földszínekkel párosítva visszafogott és nőies hatást kelt, annak ellenére, hogy egy kényelmes, sportos darabról van szó. Másik nagy téli kedvenceim még a pomponos kötött sapik, egyszerűen nem tudok velük betelni! Minden színben, mintában és fazonban jöhetnek, hiszen nem csak puhák és melegek, de azonnal jókedvre is derítenek. 
Puszi!
Festy


Hi there,
now it is December and the days are getting really cold and freezing. I admit, I just love to be warm and cozy when I go outside. Freezing in winter is definitely not my thing, so for everyday I choose from the endless assortment of stylish and toasting winter jackets.
For this outfit I selected this amazing, snow white jacket by Heavy Tools to accompany me sightseeing in the city. Match this hot jacket with sandy beige or nude colors to achieve a subtle and feminine effect while feeling comfortable and warm on your stroll. And let me admit to my other wintertime addiction - yes, it's the knit pompon hats :) They are so adorable! I love them is all color, shape or pattern variations, as they keep me warm and comfy and smiling throughout my days!

xoxo, Festy



Sponsored post
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://festyinstyle.blog.hu/api/trackback/id/tr7913512021

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása