03.18. 2018

Heavy Tools - It's such a cool look

festy3s.jpg



festy4s.jpgfesty6s.jpgfesty5s.jpgfesty2s.jpgfesty1s.jpgPhoto by Nagy Teodora


Helló Lányok!
Imádom Párizst! Persze, ezt már valószínűleg tudjátok rólam... :)  Itt nem csak a luxusmárkák és az elegáns éttermek és szállodák csillogó eleganciájára gondolok, hanem a hétköznapi eleganciára. Ez a fajta kifinomultság és stílusérzék árad a kis kávézókból, vintage üzletekből és az utcán járókelő nőkből is.  A divat fővárosa mindig lenyűgöz és hihetetlenül inspirál. Tetszik az is, hogy az új és a klasszikus is megfér egymás mellett - talán pont ezért választottam a Louvre udvarát és az üvegpiramist a fotózáshoz. Tudom, hogy sokaknak szemet szúr, de én szeretem az üvegpiramis minimalizmusát és kecses arányait.
 
Ezt a szettet városnézéshez, városi sétához javaslom, mivel az anyagok és a fazonok nagyon kényelmesen, ahogy azt egy Heavy Tools outfittől várnánk, viszont a pasztel színek és a vonalvezetés miatt, mégis a laza és a városi stílus között van. Tavasszal különösen aktuálisak a pasztel árnyalatok. Szeretem, hogy a különböző színeket tónusban tartva nagyon elegáns lesz az összhatás, viszont légies és könnyed marad. 
 
Bármerre is utaztok, bármelyik város utcáit koptatjátok tavasszal, egy ilyen szettben biztosan jól fogjátok érezni magatokat :)
 
Puszi!
Festy




Hi Babes,

I love, love, love Paris! That city breathes style and elegance, even the small cafés, the tiny vintage shops and the women passing by. Paris is the quintessence of style. To be able to see all that this magnificent city has to offer is almost impossible. It was really inspiring to walk around and just see all of it. The glass pyramid by the Louvre is one of my favorite spots. I know, that it is a controversial piece of art, but I love the elegant lines and the minimalist shape. This was one of the reasons these shots were taken there.
This casual pastel outfit by Heavy Tools could be ideal for a sightseeing day in Paris or, as a matter of fact, any city. The materials are comfortable and the lines are sleek, so it is a great combination to find the balance between city style and casual. I love the pastels, especially as the soft, subtle tones complement each other perfectly. 
There is room to play with the accessories, keep them casual and in line with the look though, as too much can ruin the subtle style of the look. Have fun sightseeing, whereever you may travel! :)
xoxo
Festy


Szponsorált poszt / Sponsored post
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://festyinstyle.blog.hu/api/trackback/id/tr6513783918

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása