07.20. 2018

GAS Jeans - Maxi summer dress

festy2s_3.jpg



festy1s_3.jpgfesty3s_3.jpgfesty4s_3.jpgfesty5s_3.jpg



Sziasztok Lányok!

Úgy látszik, ez a nyár nagyon kegyes hozzánk, már ami az időjárást illeti. Annyira élvezem, hogy a Budapesten töltött pár hétben igazi nyár volt, pont olyan, amilyet mindig is szerettem, amikor nem kell sokat gondolkozni, hogy mit vegyünk fel, mit vigyünk magunkkal, csak egyszerűen felkapni egy könnyed ruhát, egy napszemüveget, és már indulhatunk is. Ez az egyszerű vonalvezetésű GAS Jeans maxi farmerruha pont ideális választás, mivel könnyed és laza. A maxiruha az idei nyáron újra megjelent a gardróbokban. Ez a magasan felsliccelt darab, amelyet a hátkivágás tesz különlegessé. egy kicsit extravagánsabb, mint egy egyszerű pólóruha, mégis nagyon kényelmes és jól variálható. Egy feltűnö, statement Fendi napszemüveggel dobtam fel.
Ez tipikusan egy olyan outfit, amely ideális nyári választás, ha ki akarjuk élvezni Budapestet a forró hónapokban. Bármikor beülhetünk fagyizni, vagy este egy koktélra, a levegő mindig meleg és az emberek is sokkal nyitottabbak, lazábbak ilyenkor. Rengeteg turista nyüzsög a belvárosban, izgalmas a forgatag egész nap. 
Szeretek ilyenkor a Bazilika előtti téren ücsörögni egy jegeskávé vagy este egy pohár bor mellett és csak nézegetni az embereket, kikapcsolódni, feltöltődni és inspirálódni. Nem kell messzire utaznom az új benyomásokért, a világ jön el hozzám, csak várni kell és nézni. Ezeket a képeket is a Bazilikánál készítettük, de egy kicsit kiemelkedve a nyüzsgésből. Ennek a csodálatos épületnek a részletei bármelyik nagyvárosban megállnák a helyüket, igaz?
Puszi!
Festy



Hi Babes,
the couple of weeks this summer that I got to spend in Budapest, were just exactly what I had expected and had waited for as a summer vacation between busily scheduled weeks of July and September. The whole atmosphere of the city is amazing these days: the air is hot, the temperature never drops under 30°C  and it's so joyful and effortless to enjoy ourselves and get lost in the rythm of Budapest. 
I love, that these summer days are really easy-going. There are no wardrobe dilemmas, you just put on a dress and sunglasses and are ready to hit the town. This maxi jeans dress by GAS Jeans is the perfect example. It looks like a T-shirt dress, the lines are really laid-back and minimalistic, yet, the cut at the back makes this dress stand out and also really comfortable from day-to-evening. The statement mirrored sunglasses by Fendi are my favorites and give this look and edge. 
One of my favorite places, and where these shots were also taken is by St. Stephen's basilica, the actual center of town, close to the riverbank, yet in the very buzzing heart of Budapest. In Summer, tourists and travelers from all over the world gather here in a colorful and inspiring whirlwind. There is no need to travel to faraway places for inspiration and creative ideas - the world comes to you, just watch and learn. I love to sit at terraces by the Basilica, sipping ice coffee or wine and get lost in the vibes and energy of the many human beings who happen to be there right there, right then, just like me.
xoxo
Festy
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://festyinstyle.blog.hu/api/trackback/id/tr1014318833

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása