09.28. 2018

Beauty - Givenchy l'Intemporel, azaz "időtlen" arckrém

festy1s.jpg



3s.jpgfesty2s.jpg1s.jpg2s.jpg


Sziasztok Lányok! 

Újabb szuper kozmetikai termékre bukkantam, a Givenchy L'Intemporel arckrémre. Már egy hónapja használom, ezért bátran meg merem osztani veletek a tapasztalataimat. A Givenchy l'Intemporel, azaz "időtlen" arckréme a nevében rejti a titkát, ugyanis ez a púderes illatú, kellemes arckrém segít eltüntetni az öregedés látható jeleit, összetevőinek köszönhetően az időtlen fiatalság érzésével ajándékozza meg a bőrünket. 
Naponta kétszer, reggel és este használom. Az arckrémet a gondosan megtisztított arcbőrömre viszem fel, illetve a nyakamra és a dekoltázsomra is. Ez nagyon fontos, mivel a nyak és a dekoltázs bőre ugyanúgy ki van téve a káros környezeti hatásoknak, akár az arcbőr, mégis sokan elhanyagolják, aminek látható következményei vannak. Pedig, ha ugyanúgy ápoljuk ezt a területet, mint az arcbőrünket, akkor megelőzhetjük, hogy nyakunk vagy dekoltázsunk bőre árulkodjon a korunkról. 
A L'Intemporelnek nagyon könnyed a textúrája. Annak ellenére, hogy krém, és nem fluid, könnyen beszívódik a bőrbe, nem hagy hátra kellemetlen, zsíros érzést, csak a finom, púderes illatot. Már körülbelül két hét után éreztem, hogy a bőröm sokkal üdébb. Kisimultabbnak éreztem az arcbőrömet, a textúrája feszesebb és frissebb lett. Csak ajánlani tudom ezt a krémet, ha könnyed állagú, kellemes, de hatékony arcápolót kerestek. Én a Notino.hu webshopon keresztül rendeltem meg, itthon ugyanis ez az egyetlen lelőhelye.
Itt találhatjátok:
https://www.notino.hu/givenchy/lintemporel-revitalizalo-krem-a-bororegedes-ellen/
Puszi!
Festy



Hi Babes,
today I would like to share with you my experience with L'Intemporel by Givenchy, which is a gorgeous and wonderful skincare product. I have been using it for about a month now, and as I can see the results already by now, I thought I share them with you. L'Intemporel means 'Timeless' in French, and it tells a lot about the product: timelessness is the promise that L'Intemporel aims to fulfil. With its precious ingredients, the cream gives your complexion the feeling of timeless youth. 
My skincare regime in the past four weeks was as follows: I used L'Intemporel in the morning and before goind to bed, after thorough cleansing of my skin I applied the cream not too generously to my face, neck and neckline - yes, these areas are as much affected by external factors that cause ageing of the skin as our complexion. So, to be thourough, it is best to indulge the neck and decolletage area in the same care as our face. There's a saying that a woman's age can be told by looking at her neck - I try not to be an example of that and look after the sensitive skin as much as possible. 
The texture of L'Intemporel Silky Sheer Cream is light and amazingly silky. It is absorbed like a fluid and leaves nothing behind, just a delicate, powdery scent. After about two weeks I could see changes: my skin felt firmer and more defined, I had this really hydrated, youthful plumpness and glow already without make-up on, and also my make-up felt more radiant. I can only recommend Givenchy L'Intemporel skincare routine, especially if you are looking for a light but very efficient hydrating product. In Hungary, it is available on the Notino.hu webshop, that is also where I got mine from.
You can find here:
https://www.notino.hu/givenchy/lintemporel-revitalizalo-krem-a-bororegedes-ellen/
xoxo
Festy

Sponsored post
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://festyinstyle.blog.hu/api/trackback/id/tr6014268675

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása