09.30. 2018

Girls afternoon with the dogs

4s_1.jpg


5s.jpg3s_1.jpg6s.jpg1s_1.jpg


Sziasztok Lányok!

Annyira szeretem a nyarat, főleg most, augusztusban, hogy van egy kis időm itthon lenni, feltöltődni. Ilyenkor végre találkozhatok a barátaimmal és megbeszélhetjük, hogy mi minden történt velünk az elmúlt időszakban. Igyekszem inspirálódni is, magamba szívni Budapest hangulatát és rengeteg új ötletem születik az ilyen nyugodtabb időszakok alatt. 
Különösen szeretem a szabadtéri helyeket, mint például a Fellinit a Rómain. Itt gyönyörű környezetben, és nagyon laza hangulatban tölthetünk el egy csajos délutánt. Szinte észre sem vettük, úgy elrepült az idő. Mondjuk volt is miről beszélgetnünk, mert Adéllal, aki kutyás kiegészítőket tervez, és az Instagramon követhetitek a kalandjait Tatyival, a mentett kutyussal, már ezer éve nem találkoztunk. 
Biztosan érezhető volt a jó hangulatunk, mert egyszer csak Artúr, a kis fehér kutyus is csatlakozott hozzánk :) Annyira kedves bújós kis kutya volt, hogy elgondolkoztam rajta, hogy talán egyszer, ha nyugisabb életet élek majd, én is befogadok egy kutyust :) Mit gondoltok?
Puszi!
Festy



Hi Babes,
I love summer in the city so much! Especially now, that I have a little more free time to relax and to restore my energy supplies. This is the time of the year to enjoy Budapest and let myself be inspired and amazed by this beautiful city. After a few weeks I feel renewed and full of new ideas that I can share with you! :)
I love to go to places a fresco, because spending time outdoors, even on a bistro terrace or rooftop bar is really good for us. One of my favorite places in Budapest, in Summer is Fellini, which is a really cool bistro by the Danube, in the 3rd district. It's close to the city centre but it feels like a summer resort. It is the place to go to spend an afternoon chatting with the girls while sipping lavender lemonade. Fellini is also a cool place to go if your friend has a dog, and Adél, who designs dog accessories and Tatyi, her rescue doggy are inseparable, you can check out their adventures on Instagram. So, we haven't met for ages, and the place seemed just the ideal choice. 
Surely, our energies were really positive, as in a few minutes, another doggy joined in :) He was so cute, it made me think, that maybe, one day, with a calmer lifestyle, I'll also adopt a dog :)
xoxo
Festy
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://festyinstyle.blog.hu/api/trackback/id/tr6614272305

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása