10.13. 2018

#TegyélALátásért - FESTY X L'OCCITANE

festy8s.jpg



festy2s.jpgfesty14s.jpgfesty10s.jpgfesty15s.jpgfs.jpgfesty9s.jpg


Sziasztok!

Nagyon boldog vagyok mert, végre eljött a nagy pillanat, amikor Veletek is megoszthatom a hírt, amin a L’Occitane-nal már hosszú ideje dolgozunk.
Valószínűleg sokan nem tudjátok, hogy a L’OCCITANE Alapítvány kiemelt elkötelezettségei közé tartozik a látásmegőrzés segítése. 2006-os alapításától kezdve 2015- ig több, mint 2 millió látássérültnek nyújtott segítséget a fejlődő országokban. A 2018-as őszi, jótékonysági kampány keretein belül ismét ezért a nemes célért fogtunk össze. Hatalmas öröm számomra, hogy kampányarcként én is hozzájárulhatok a látássérült gyermekek segítéséhez!


Bizonyára sokan kérdezitek most magatokban, hogy honnan jött az ötlet? Térképészként végeztem az ELTE-n és a diplomamunkám során létrehoztam egy gyengénlátóknak készített iskolai atlaszt, amiből sajnos alig jutott az iskoláknak, hiszen a speciális atlasz megvásárlását nem engedhették meg maguknak. Akkor megfogadtam, hogy ha a bloggal egyszer lesz rá lehetőségem, újból megpróbálok segíteni a látássérülteknek. Most jött el az idő, hogy a L’Occitane Alapítvány személyében olyan együttműködő partnert találtam, akivel hasonló értékeket képviselve indítjuk el közös kampányunkat, így a látás hónapjában adományt gyűjtünk a látásmegőrzés segítésére. Segítsetek Ti is a jótékonysági doboz megvásárlásával, hogy minél több, a diplomamunkám során általam tervezett speciális atlaszt tudjunk eljuttatni a látássérült gyerekeknek. A L’Occitane üzletekben és a www.loccitane.hu -n tudjátok megvásárolni a FESTY X L’OCCITANE dobozt. A befolyt bevétel egy részéből ezeket a speciális atlaszokat fogjuk eljuttatni az iskoláknak.


Segítsünk együtt a látássérült gyerekeken!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://festyinstyle.blog.hu/api/trackback/id/tr8414298879

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása