03.28. 2019

GAS Jeans - Windy day

festy3s.jpg



festy4s.jpgfesty1s.jpgfesty2s.jpg


Sziasztok Lányok!

A mai posztban egy klasszikust, a farmer miniszoknyát szeretném bemutatni. Ez a darab legalább olyan változatos formákban és fazonokban elérhető, mint nagytestvére, a klasszikus farmernadrág, és idén újra hódít. Szerencsére a Spice Girls időszak szupermini csípőszoknyái már nem tűnnek fel az utcákon... ezek a darabok jó időre aláásták a farmermini, mint utcai viselet hírnevét, de a mai modelleknek már pont annyira nincs semmi közük ezekhez, mint Victoria Beckhamnek a Posh Spice stílushoz :) Mostanában inkább a magasabb derekú, és konszolidáltabb hosszúsággal rendelkező darabok mennek, amiket könnyedén lehet különböző stílusokban variálni, és ízlésesen viselni. 
Ebben az outfitben, amelyet a GAS Jeans kollekciójából válogattam össze, a klasszikus denim minit egy laza, csíkos felsővel kombináltam. Ez a szuper kényelmes viselet ideális a városban, de ha nyaralni mentek, akkor is nélkülözhetetlen szett. Viselhető sportcipővel vagy mokaszinnal, esetleg háncstalpú szandállal, de én egy tűsarkú bokacsizmát választottam, ezzel is a szabadság szeretetét és a lázadást fejeztem ki, amely olyan fontos nekem. A fekete crossbody táska és a kör lencséjű napszemüveg a 70-es éveket idézik, ezzel is feldobva, átformálva az alapszettet.
Ti hogyan variálnátok a farmerminit? Milyen stílusban képzelitek el magatokat benne? Remélem, sikerült inspirációt adnom, hogy idén Ti is beépítsétek az alapgardróbotokba ;) 
Puszi!
Festy



Hi Babes,


in today's outfit post I played a little about a real classic, the denim miniskirt. Luckily, this versatile basic is available in as many shapes and sizes as its big brother, the blue jeans. Although the 90s seriously harmed the reputation of the denim mini by the trend of the low waist supermini skirts, nowadays, the denim mini skirt is as far away from this nightmare as Victoria Beckham's style from Posh Spice. Recently, the denim mini saw an evolution that lifted it back into among our wardrobe staples. The higher waistlines and lower hemlines make this piece ideal for city wear, and it is oh, so easy to combine with diverse accessories.
I matched this denim classic with a striped top - the total look is by GAS Jeans, by the way :) for a really casual and comfortable day look. I think this outfit is must have in the city or for vacations, simply for its practicality and variability. To add a little edge to the look I chose these cool biker themed stiletto boots. These add plenty of contrast and elevate the look. The seventies touch comes from the supercute and just-the-ideal-size crossbody bad and the circular shades, which remind me of the rebels of the era. 
I hope I could inspire you to find the denim skirt of your dreams and create unusual and creative looks around this classic every day. 
xoxo
Festy
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://festyinstyle.blog.hu/api/trackback/id/tr6314728003

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása