05.21. 2019

Save the bees - GUERLAIN

festy1s_1.jpg



festy3s_1.jpgfesty2s_1.jpg



Tegnap volt a méhek világnapja, mert ezen a napon született a szlovéniai méhtenyésztés neves alakja, Anton Janaa, a modern méhészet első tanítója.
A kezdeményezés célja a méhek népszerűsítsé, és azon intézkedések segítése, amelyekkel biztosítani lehet a méhek túlélését az egész emberiség számára. Sajnos a méhek veszélyeztetett fajokká váltak a növényvédőszerek túlzott használata miatt.


A Guerlain az utóbbi években az ouessant-i fekete méheket védő ACANB-vel együttműködve garantálja a szépségápolási termékeiben használt kivételes természetes összetevők fenntartható forrásából való beszerzést.


A mézek a leghatékonyabb természetes regeneráló összetevők közé tartoznak. Bizonyos típusok használatával kétszeresére növelhetőek a bőr öngyógyító folyamatai. Ezt a különleges összetevőt felhasználva alkotta meg a Guerlain a kultikus bőrápolási termékcsaládját, az Abeille Royale-t.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://festyinstyle.blog.hu/api/trackback/id/tr1414842154

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása