09.27. 2019

CLARINS SOS Hydra Face Mask for the fashion week season

festy1s.jpg



1s.jpgfesty4s.jpg2s.jpgfesty2s.jpg3s.jpgfesty3s.jpg



Sziasztok Lányok!

A napokban értem haza a nemzetközi divathetekről, ami minden évben hatalmas élményt jelent. Idén ősszel New Yorkban és Milánóban vettem részt a bemutatókon, és több helyen betekinthettem a kulisszák mögé, a márkák pedig meghívtak a showroomokba és a partykra. Egyszerűen fantasztikus volt, annyira inspiráló és pezsgő ez a közeg!

A divathetek elképesztően pörgősek, a programomban ilyenkor gyakorlatilag nem szerepel az alvás. Az állandó sminkelés, a kialvatlanság és a repülőn a száraz levegő borzasztóan megviseli az arcbőrömet. Most, hogy itthon vagyok, igyekszem egy kicsit magamat és a bőrömet is kényeztetni, hidratálni és felfrissíteni. Ehhez a Clarins hidratáló arcápolási rutinját vetem be, amely négy lépésben segít megtisztítani és hidratálni az arcbőrt, és helyreállítja az egyensúlyt. Nagy kedvencem a Fresh Scrub, amely egy krémes-géles állagú arcradír. Az érdekessége, hogy kétféle méretű farost gyöngyöket tartalmaz: a nagyobb részecskék eltávolítják a szennyeződést és az elhalt hámsejteket, míg a kisebbek finomabbá teszik a bőr textúráját. Ennek segítségével a bőröm friss és ragyogó lesz.

Az alapos tisztítás és "szomjoltás" után az SOS Hydra Face Mask arcmaszkot használom, amely, ahogy a neve is mutatja, vészhelyzetben azonnal hatásos. Temrészetes kivonataival hidratálja és feltölti a bőrt, mindössze 10 perc alatt segít visszanyerni a bőr ideális egyensúlyát. Ezután jöhet egy gyengéd tisztító és a szokásos arckrémem, és máris jobban érzem magam a bőrömben. Az ilyen intenzív időszakok után egyébként nem szabad sajnálni a bőrünktől az odafigyelést, reggel és este is kényeztethetjük maszkokkal és szérumokkal, hogy mielőbb újra teljes fényében tündököljön és ellenállóvá váljon a külső környezeti hatásokkal szemben.

Mi a Ti titkos beauty trükkötök, amivel az intenzív időszakok után helyreállítjátok a bőrötök egyensúlyát? Írjátok meg kommentben! :)

Puszi!
Festy



Hi Babes,
 
I've just returned from the autumn fashion weeks a few days ago. This time of the year is peak season for me, I really enjoy the atmosphere and the fashion shows. This year I attended the New York and Milan fashion weeks, where I could take a peek into what's coming next seasons and it was unbelievable! So much creativity, inspiration and amazing people from all over the world! I am really happy, because I was invited to many fashion shows and events and could get behind the scenes, which was really exciting.

Needless to say, that I didn't have much time to beauty sleep and the past couple of weeks were a neverending carousel of excitement and inspiration. However, the sleepless nights, parties and flights take a toll on my complexion, so in the next few days I'll try to take care of my physical and mental well-being - and that includes skincare. When my skin really needs help, I turn to the 4-step skincare routine by Clarins. My favourite first step is the Fresh Scrub, a cream-gel texture exfoliant scrub that hydrates my thirsty skin and gives it wonderful purity and glow. The Fresh Scrub has two different sized natural beads made of wood cellulose: the larger beads exfoliate while the smaller ones refine the skin texture. The result is a soft and healthy complexion.

After the scrub I treat my skin with the SOS Hydra Face Mask, that - no surprise - hydrates the skin in an instant. I love the creamy but light texture, and the way that in only 10 minutes the mask effectively rehydrates my skin and fills it up with moisture and freshness. My skin feels supple and toned, as if the exhaustion of the past weeks had never happened. Then I use my cleanser and moisturiser as usual and I feel completely changed - or at least my face looks as if I had been on holiday :)

These stressful times are very hard on our skin, so I try to use my favorite products twice a day, especially masks, to help my skin relax and regenerate.

Do you have any secret beauty tips for stressed out skin? Don't hesitate to share it in the comments below! :)

xoxo
Festy

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://festyinstyle.blog.hu/api/trackback/id/tr5615182934

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása