11.28. 2019

Grapelove by Andrea Gere

festy1vs.jpg



6s.jpg7s.jpg4s.jpg3s.jpg2s.jpg1s.jpg


Sziasztok!

Mindig izgalommal tölt el, ha egy új magyar márka tűnik fel a színen, különösen akkor, ha olyan értékeket képvisel, amelyekkel a legigényesebb beauty rajongók is könnyen azonosulhatnak. Gere Andrea a Grapelove by Andrea Gere márka megálmodója. Neve ismerősen cseng a kifinomult magyar borok és borkultúra rajongói számára, hiszen a híres Gere borászcsalád hetedik generációjának tagja. Gyermekkora óta a szőlőtermesztés és a borkészítés határozza meg az életét, de nem csak a kiváló bor alapanyagaként tekint a szőlőre.

Egy spanyolországi utazás inspirálta Andreát, hogy a szőlő bőrre gyakorolt jótékony hatásaival kezdjen foglalkozni. A szőlő magja az egyik legnagyobb koncentrációban tartalmaz pozitív hatású anyagokat, antioxidánsokat, flavonoidokat, polifenolokat, és mindezek hatékonyan csökkentik a szabadgyökök sejtkárosító hatásait. A Gere Bitrokhoz tartozó spában kezdték először alkalmazni az organikus szőlőből készült hidegen sajtolt szőlőmagolajat, kivonatot és mikrofinomságú őrleményt, majd a pozitív tapasztalatokkal felvértezve meg sem álltak egészen Svájcig, ahol egy világszínvonalú kozmetikai laboratóriumban megalkották a GRAPELOVE skincare márkát, melyben a kivételes tisztaságú hatóanyag a tudományos innovációval egyesül.

Az öt termékből álló Gere Grapelove család gerincét az organikus szőlőből hidegen sajtolt szőlőmagolaj, kivonat, valamint a kékszőlő őssejtek alkotják. A termékek együtt, a Grapelove arcápolási rutin részeként alkotnak egy egészet. A teljes termékcsalád használatával védhetjük a bőrünket a káros környezeti hatásokkal szemben, lassíthatjuk az öregedési folyamatokat. A Grapelove termékek kivételes összetevői együttesen segítik a bőr megújulását, a károsodott szövetek regenerálását és a sejtek életképességének megőrzését.

Egy pohár finom bor mellett, mesés élmény testnek és léleknek a Grapelove termékek kényeztető ápolása.

Festy



Hi Babes,

I love to tell you you about the amazing products that come from my home country, Hungary. Especially so, when these not only meet but beat the standard for even the pickiest beauty connoisseur.

Grapelove by Andrea Gere is the newest of my favorite skincare products. Each and every element of the total skincare routine encorporates the magical rejuvenating power of organic grapeseed oil, essence and microparticles. Grapeseed is known to contain a high dose of antioxidants, falovonoids and poliphenols that efficiently decrease the cell damaging effect of free radicals.

Seven generations of wine production and the niveau of the Gere winery ensures that the highest quality of organic grapeseeds are used, straight from the wine estate. Combine that with three years of cosmetic research and development in a Swiss laboratory, to get an innovative and luxuriously pampering product range to defend the skin from external and internal stress factors, stop free radicals and slow down the ageing process.

The five elements of the Grapelove skincare routine work hand-in-hand. It is developed to provide the skin with the necessary substances in the best possible way. The products work together like a jigsaw puzzle to energize, protect and rejuvenate your skin. Apply as directed, and don’t forget a glass of Gere wine to crown the experience.

xoxo

Festy


Szponzorált poszt

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://festyinstyle.blog.hu/api/trackback/id/tr4915329550

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása