01.14. 2020

"Zenei orgazmust akartam érezni" – mondta Frenk az új lemezéről

frenk_tudomkivagyok_b1_rgb.jpg

frenk_tudomkivagyok_grafika_rgb.jpg


Frenk – Tudom Kivagyok

 

  1. január végén jelenik meg Frenk Tudom Kivagyok című albuma, amely 8 vadonatúj dalt tartalmaz. A dalokat Frenk írta, és maga is játszotta fel a stúdióban az összes hangszert, kivéve a basszusgitárt.

 
A koncerteken Frenk a legkiválóbb hazai zenészeket tudhatja maga mellett: Bátor Bence (dobok), Giret Gábor (basszusgitár), Vastag Gábor (gitár, vokál) és Vízvárdi András (billentyűk). A lemezbemutató koncert február 8-án lesz a budapesti A38 hajón, a vendégek: Bérczesi Róbert (hiperkarma) és Saiid.


Frenk a következő sorokkal ajánlja új nagylemezét:
„Egy mondás szerint a zene megmutatja, hogyan gondolkoznak és éreznek az emberek. Ez a lemez a kisebbséghez szól. Olyan emberekhez, akik képesek lázadni, akik átlátnak a politika és a vallás hazugságain, akik szeretik Budapestet, akik tudnak még feltétel nélkül szeretni, akik a társadalom perifériáján érzik magukat, és nem utolsó sorban szeretik a VALÓDI ZENÉT. Zenei orgazmust akartam érezni, amikor a fejemben lévő hangokat rezgő levegőmolekulákká alakítottam. Azt hiszem, sikerült. Mindenkinek nagyon kellemes szórakozást kívánok!”


A lemez megvásárlására – kedvezményes áron – először a lemezbemutató koncerten lesz lehetőség.

A lemezbemutató koncert FB eseménye: https://www.facebook.com/events/464682040902811

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://festyinstyle.blog.hu/api/trackback/id/tr5215410034

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása