01.31. 2014

Outfit - Budapest

fetsy2.jpg

 

festy3_3.jpgfesty1_3.jpgfesty4v.jpgfesty10_1.jpgfesty5_3.jpg
vvv.jpg
festy7_3.jpgfesty9_2.jpgfesty8_3.jpg

Photo by Gregus Máté


Outfit:
Jacket: New Look
Leather jenas: Mango
Shirt: H&M
Ankle boots: Mango
Bracelet: Látomás
Knitted hat: Magenta
Scarf: Látomás

 

Még karácsony előtt vettem ezt a bőr nadrágot a Mangoban és azóta ez lett egyik kedvenc ruhadarabom. És szerencsére, pont jó rám a szára, mert nem vagyok nagyon magas és sokszor küzdök azzal, hogy valamit kezdenem kell a végével, levágni vagy visszahajtani. Ha éppen olyan napom van, hogy fekete szettet választok, akkor mindig próbálom egy kicsit kombinálni más színnel is, hogy ne legyen annyira unalmas és homogén. Egy magassarkú bokacsízmával egy pillanat alatt nőiessé lehet változtatni az outfitet.

Ma egész nap kint voltam ebben a hidegben és eléggé leszívott. Most már csak arra vágyom, hogy ihassak egy forró teát és nézzek egy filmet az ágyban…
Puszi, Festy



I bought this pair of leather trousers before Christmas in Mango and since then it has been one of my favourite pieces. Luckily, its lenght perfectly fits me, I am not too tall and I often struggle with too long trousers, I have to cut or fold them back. If I choose a black outfit for a day, I always try to combine it with other colours so that it is not so boring and homogenous. 

Today, I was outside in the cold weather all day and I got exhausted. I can't wait to drink a hot tea and watch a film in bed... 
X x 
Festy
2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://festyinstyle.blog.hu/api/trackback/id/tr295791919

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Csiribáh 2014.02.02. 08:44:28

A cipő meg a kék köröm nem tetszik a többi viszont jó.

Festy 2014.02.02. 22:14:08

@Csiribáh: Köszi! Örülök, hogy a többi tetszik! :)
süti beállítások módosítása