01.28. 2017

Beauty - Skincare in the cold weather

festy2s_1.jpg


festy3s_1.jpg
festy1s_1.jpgfesty4s_1.jpgPhoto by Teodora Nagy



Sziasztok!


A téli időszak önmagában is komoly kihívást jelent a bőrápolás szempontjából. A hetek óta tartó fagyos idő az én bőrömet is rendkívüli módon igénybe veszi, ráadásul a hidegnek köszönhetően meg is fáztam, ami további irritációnak tette ki az arcbőrömet.

Szerencsére jól fel voltam készülve a hidegre, és gyorsan orvosolni tudtam a problémát. Mivel biztos vagyok benne, hogy közületek is sokan kerülnek szembe hasonló problémával, megosztom veletek, nálam mi vált be a leginkább.

Ilyen esetekben fokozott mértékben kiszáradhat és sérülékennyé válhat az arcbőr, különösen az orr és a száj környéke, éppen ezért több figyelmet kell fordítani a bőrhidratációra. Én a LUX–FACTOR 4D HYALURON krémet használtam most is, amivel azonnal sikerült enyhítenem a problémát. A krém összetevői mélyrehatóan táplálnak és hidratálnak, így segítenek regenerálni, fiatalítani és védeni a bőrt az időjárás hatásaitól.

Ti is legyetek felkészültek ebben a hidegben!


Puszi,
Festy

 

Hi there,


In wintertime it can be a serious challenge to take care of your skin. This harsh cold weather can have a severe effect on your facial skin and you can easily get a cold, which does even more harm to your skin.

Well, I did get a cold and it caused some unpleasant facial skin irritation too but since I had been well prepared for such a misery, I could easily find the way out. I am sure many of you have faced similar problems so I want to let you know about my secret remedy.

In a situation like this, there is an increased risk of facial skin dehydration and irritation, especially around the nose and mouth, so you must keep this area hydrated. I used LUX–FACTOR 4D HYALURON, a wonderful face cream, which turned out to be a perfect solution. This cream gets into the deeper layers of your skin to feed, moisturise, rejuvenate and protect it from harsh weather conditions.

Be prepared and be good to your skin during these chilly days!


Best,
Festy

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://festyinstyle.blog.hu/api/trackback/id/tr7912172210

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása