01.20. 2011

Fashion Guide has started

Elindult a Fashion Guide

Fashion Guide (www.fashion-guide.hu), a group bringing fashion bloggers together, started to operate on Wednesday last week. The ceremonial introduction took place in Max Mara’s store. The website displays Hungarian and international fashion from different point of views. You can get to know the blog writers under the Bloggers link. I’m wondering whether this initiation will bring the concept of fashion blogs to Hungary!? Blogs have already become an inevitable part of fashion life abroad.


Múlt héten szerda este indult el a Fashion Guide (www.fashion-guide.hu) a divatbloggereket összefogó csoport és divatoldal. A Max Mara üzletében került sor az ünnepélyes bemutatóra. A weboldal több szemszögből mutatja be a hazai és a külföldi divatot. A bloggerek menüpont alatt lehet egyenként megismerkedni a blogok szerzőivel. Kíváncsi leszek rá, hogy ez a kezdeményezés jobban behozza-e hazánkban a divatblogok fogalmát!? Külföldön már a divatélet elkerülhetetlen részévé váltak a blogok.


3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://festyinstyle.blog.hu/api/trackback/id/tr745473457

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Beango 2011.01.20. 11:58:31

s én hogy lehetek fashion guider?

Sandra Leiva 2011.01.20. 19:12:34

Nice post, dear!
And I love the other one of Vanessa from GG, love her style <3

Devon 2011.01.21. 18:35:17

Very cool blog! x
süti beállítások módosítása