05.27. 2011

JOY, CKM top 100 award party

JOY, CKM top 100 díjátadó parti




Két hete voltam a JOY díjátadó partin. Szuper buli volt! :) Nagyon jól éreztem magamat: éjjel kettőig maradtam, tudtam volna még táncolni, csak másnap dolgozni kellett mennem. :( Szokás szerint készítettem sok képet a partiról. Amióta írom a blogot most ért először negatív tapasztalat a fotózás során: odamentem VV Évihez, hogy szeretnék egy képet róla az oldalamra, erre ő: egyszer visszakérdezett, hogy „Mi?!” Aztán elfordította a fejét és elment…. Azzal nincs baj, hogy nem szeretne szerepelni (mondjuk,ha a Való Világot bevállalta, akkor már bármit…), csak legalább annyit mondott volna, hogy „Nem, köszönöm!”.

Köszönöm a kedves meghívást, a JOY főszerkesztőjének, Anry Soós Évának!
Festy





I took part in JOY’s award party two weeks ago. It was a great program! :) I had a really good time: I stayed until 2 am, I could have danced more but I had to go to work in the morning. :( As usual I took a lot of photos at the party. Since I started my blog I hadn’t had any negative experience during photo shooting until this event. I went to VV Évi and asked her for a photo for my blog, she said: ”What?!”, turned around and left….
It is not a problem if she doesn’t want to appear on my blog (although it is nothing compared to the reality show) but she could have at least said: ”No, thank you!”.
Thank you for the invitation to the main editor of JOY: Éva Anry Soós!
Festy


 



Anry Soós Éva



Talán Attila



Any





Miss Hungary



Varga Viktor
 



VV Anikó



Dani, Iszak Eszti



SP



Kiss Ádám
1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://festyinstyle.blog.hu/api/trackback/id/tr225473398

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Izabella 2011.05.27. 13:57:40

Nagyon jó képek!
Annyira szép a hajad, én is ilyen gyönyörű hosszú hajat szeretnék!!!!
süti beállítások módosítása