06.01. 2011

FOLLOW ME! Street fashion show

A little more than a week ago, a great street fashion event, FOLLOW ME took place in Gödör Club. People of different styles processed on the runway. I was wearing boyfriend jeans, I reached the summer feeling with a straw hat and bag. My sandals were bright orange, because neon colours are the hit of this summer. Most of the Hungarian bloggers also took part in the occasion. I managed to take photos of some of them. :)




Kicsit több mint egy hete szombaton volt a Gödörben a FOLLOW ME!, nagyszabású utcai divatesemény. Különböző stílusú emberek vonultak fel a divatbemutatón. Én Boyfriend-jeans style-ban voltam, amit nyáriassá tettem egy szalmakalappal és táskával. Élénk narancssárga szandált húztam fel az outfitemhez, mert idén nyárón a neon színeké lesz a főszerep. Hazai divatbloggerek nagy része is kinézett a bemutatóra. Párat sikerült is lencsevégre kapni. :)


































































1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://festyinstyle.blog.hu/api/trackback/id/tr825473397

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Jlo 2011.06.02. 10:17:24

Seems like a great event! :D Love your boyfren jeans, very laidback & chic outfit! <3

XoXo

http://pretzyness.blogspot.com
süti beállítások módosítása