03.11. 2012

Black and red party

A Budapest Essential Looks keretén belül múlt héten szombat este black and red partit szerveztek. Sajnos nem nagyon vannak vállalható piros cuccaim, így egy fekete tüll H&M ruhát piros virággal a hajamba és egy bordó táskával kombináltam. Ja, és piros körmöket festettem magamnak. Mindenképpen bővítenem kell még a ruhatáramat piros darabokkal…:) Nagy álmom egy piros Converse tornacipő!!!


A black and red party was organized last week as part of the Budapest Essential Looks. I don't really have any good red clothes, so I combined a tulle black H&M dress with a red flower in my hair and a bourdon bag. And I painted my nails red too. I definitely have to buy some more red clothes... :) My dream is a pair of red Converse trainers!!!
1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://festyinstyle.blog.hu/api/trackback/id/tr355473251

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Felina 2012.03.11. 17:38:15

I do not understand, what you write, but black and red party sounds good :)
süti beállítások módosítása